Babymoon is een nieuwe trend : koppels gaan op babymoon in plaats van op honeymoon.

Nog niet zo lang geleden stapten verliefde ‘honeymooners’ bijna rechtstreeks van het trouwfeest in het vliegtuig, richting exotische stranden en zon. Nu komt een nieuwe trend overgewaaid uit de Verenigde Staten: de babymoon. Het is als een honeymoon, een zalige-met-zijn-tweetjes reis, voor de geboorte van het eerste kindje. Want dan is er even geen tijd voor reizen of voor romantiek. Maar uiteraard kan je niet overal naartoe reizen. Costa Cruises biedt daarom de oplossing!

Wij deden het ook al, wij trokken als Babymoon naar Disneyland Paris! Een geweldige ervaring was dat.

Babymoon met Costa Cruises

Zwangere vrouwen kunnen niet zomaar overal op reis. Een halve dag op een vliegtuig naar de zon? Best niet. Een safari in tropische hitte? Een stevige bergwandeling?

Costa heeft de oplossing: een dichtbij-cruise in Noord-Europa met een vertrek vanuit Zeebrugge.*

Babymoon met Costa Cruises Mama ABC Sofie Lambrecht Blog

Geen gedoe met koffers

Rust en ontspanning is belangrijk als je zwanger bent. Een cruiseschip is ideaal. Je kan je heerlijk laten verwennen. Elke dag iets anders zien, en toch geen gedoe met koffers. Die reizen gewoon mee. Hut of suite worden twee keer per dag schoongemaakt. Geen gedoe met het zoeken naar een restaurant, aan boord is keuze genoeg. En als je wil kan je ontbijt op bed krijgen, of dineren op je balkon.

Geen vliegtuig

Dankzij Costa kan ook het vliegen vermeden worden. In mei en juni zijn er cruises met de Costa Mediterranea die Zeebrugge als vertrek en aankomsthaven hebben. Dan wordt koers gezet naar boeiende bestemmingen als Dover, Normandië, Hamburg en Amsterdam.

Aangename temperatuur

Tijdens de zomermaanden heeft de Costa Mediterranea Amsterdam als thuishaven, voor cruises naar de Noorse Fjorden. Amsterdam bereik je in een flits met de Thalys.
De milde zomertemperaturen van Noorwegen zijn ideaal voor toekomstige mama’s.

Romantiek ten top

Tot slot nog het belangrijkste. Ervaren cruisekoppels gaan het u bevestigen: een cruise is de meest romantische vorm van reizen. Als het schip de trossen losgooit en het zeegat kiest is het alsof je in een andere dimensie treedt. Een kleine paradijsje van geluk en liefde.

*Vrouwen kunnen met Costa Cruises reizen tot 24 weken zwangerschap.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.