Een paar dagen terug kregen we eindelijk te horen of er nu een jongen of een meisje in mijn buik zit. Een vijfde kindje, een 4de zoon of een 2de dochter. Dit wilden we zo vlug mogelijk delen met jullie. Maar omdat het ook wel leuk is eens te horen wat jullie denken, en het zo super is om mensen blij te maken met een kadootje, lieten we jullie een paar dagen de tijd om te gokken en mee te dingen naar de korting bij Vandenbussche Fotografie. Vandaag is het dan eindelijk zover!

Krijgen we als vijfde kindje een meisje of een jongen?

*tromgeroffel*

We sneden de cupcake aan en de kleur van de cake is …

vijfde-kindje-gender-reveal-geslacht-jongen-meisje-zwangerschap-mamaabc-mama-blog-abc-2

Jaja je ziet het goed! Het is echt ROZE! Woehoe, we krijgen een meisje. Emma is dolgelukkig, ook Abel is super blij! Adam en Eden spraken zich er niet over uit 😉 Bram had ook wel het liefste een meisje. Dus we zijn allemaal extra gelukkig. Woehoe.

Zou ze ook een ballerina worden, net als grote zus? Het kaarsje vonden wij alvast super schattig.

vijfde-kindje-gender-reveal-geslacht-jongen-meisje-zwangerschap-mamaabc-mama-blog-abc-2

Tot op het einde had ik geen uitgesproken voorkeur. Ik zag 4 jongens en 1 meisje ook echt wel zitten. En blauwe cake is ook gewoonweg hilarisch, niet?! Nu we het weten ben ik eigenlijk echt heel erg blij. Laat die mini roze jurkjes en tralalaatjes maar komen. Joehoe.

De 2 winnaars zijn …

De meeste stemden voor een meisje. Best wel grappig om te zien, ik had het ook wel verwacht.! Dus eigenlijk niet zo origineel hihi.

Proficiat,

winnaar1 winnaar2

Jullie hebben een 50% kortingsbon gewonnen bij Vandenbussche Fotografie. Neem vlug contact met ons op voor de details!

Bedankt aan al de anderen om mee te stemmen. Heel fijn om dat te zien! Ohja nu kan ik beginnen met de voorbereidingen. Leuke adresjes voor ultra schattige meisjes babykleertjes zijn meer dan welkom.