* schrappen wat niet past

Jahaa! Vandaag mochten we ons 5de wondertje nog eens bewonderen. Hij/zij doet het enorm goed! Mijn nieuwsgierigheid werd eindelijk gestild: we weten het geslacht! Woehoe!! Eindelijk weten we het. Nu kunnen we er echt aan beginnen: de naam vastleggen, thema zoeken, doopsuikertjes maken, kaartjes maken, kleertjes kopen, … jiphie zie het al helemaal zitten.

Zijn jullie ook benieuwd of we een 4de zoontje krijgen of een 2de dochter? Doe eens wild en schrijf een reactie met wat je denkt dat er nu in mijn buik aan het groeien is! Een jongen of een meisje. Een broer of een zus. Blauw of roze.

ons-vijfde-kindje-jongen-meisje-cc

Ik bakte voor de gelegenheid cupcakejes met een blauwe/roze binnenkant! Ik kan alvast verklappen dat ze heel lekker waren … de binnenkant krijgen jullie binnenkort te zien. Eerst wil ik jullie “gokje” weten.

En nog meer goed nieuws: omdat weggeven ons ook heel erg blij maakt en we echt in feeststemming zijn krijgen 2 personen die goed gegokt hebben een 50% korting bij een fotoshoot van Vandenbussche Fotografie. Momenteel loopt er zelfs een speciale actie voor persoonlijke kerstkaartjes met fotoshoot!

Pssst, de mensen die het al weten: dat is de reden waarom je eerst moest gokken voordat ik het verklapte, dusss vul dat maar in 😉

Dienstmededeling! Je kan blijven gokken! Maar de 2 winnaars zijn zonet met de onschuldige pc-hand gekozen!

There are 49 comments Reageer!

Comments are closed.