Dit weekend hielden we een niet-verjaardagsfeest. Het was super leuk en gezellig. Je kan het inrichten zoals je zelf leuk vindt natuurlijk maar wij kozen voor een wit en roze thema.

Kidibul dat is natuurlijk feesten - Niet-Verjaardagsfeest

1. Lekkere drankjes

We kozen ervoor om de kinderen Kidibul te laten drinken, die komen in verschillende smaken en hun bijhorende kleuren. Kidibul bestaat uit 100% fruitsap met prik, geen toegevoegde suiker, kleurstof of bewaarmiddelen. Ook leuk om te weten is dat alle appels enkel en alleen uit Europa komen. Onze kinderen vinden het altijd heel feestelijk want het ziet eruit als champagne! Blije gezichtjes gegarandeerd met Kidibul.

Kidibul dat is natuurlijk feest en komt zowel in grote als kleine flessen, heel wat verschillende smaken. Als je er een picknick van maakt zijn er ook handige blikjes te verkrijgen!

 

 

2. Heerlijk eten

Ons thema was vooral wit en roze dus we kozen voor donuts met roze glazuur en witte mini marshmallows erop deze stapelden we op elkaar zoals een grote taart. Verder aangevuld met cakejes met roze glazuur en snoepjes er op, grote roze/witte/mint marsmallows, roze lekstokken, … kortom alles wat lekker was en in het kleurenpallet paste!

3. Extra versiering

Een niet-verjaardagsfeest mag een volle tafel hebben dus haal je mooiste servies naar boven en zorg voor schaaltjes met verdiepen, taartplateaus op een verhoogje, … een leuke mengeling van feestelijke glazen en mooie theekopjes. Wij werkten ook nog af met roze, mint en witte (nep)bloemen.

Kidibul dat is natuurlijk feesten - Niet-Verjaardagsfeest

In samenwerking met Kidibul, de uitdenking, het feest en onze mening over alles is persoonlijk en oprecht.

Comments are closed.