Enkele dagen voor 6 december kwam bij ons de sint reeds langs. Dit omdat onze middelste zoon een weekje weg is met school en super gestrest was omdat hij vreesde dat de sint langs zou komen als hij er niet was. Stress rond zo’n dingen vinden wij niet nodig dus hebben we dat opgelost!

Wat de kinderen kregen van de sint

Sinterklaas Cadeau tips idee

De oudste zoon (10)

Hij kreeg twee spelletjes voor op zijn Nintendo Switch, Bee Simulator en Luigi’s Mansion 3. Beide zijn ondertussen goed gekeurd!

Sinterklaas Cadeau tips idee

De oudste dochter (9)

Ze kreeg twee sets van Glam Goo want ze is dol op slijm, twee sets Gligger Dots van Crayola en het spelletje The Unicorn Princess voor op de Nintendo Switch.

Sinterklaas Cadeau tips idee

De middelste en jongste zoon (7,5 en 6)

Ze kregen voor speelgoed om samen te spelen. Hun interesses zijn dezelfde en ze spelen toch heel vaak samen. Ze kregen een Nikko – VelociTrax, Vtech KidiTalkie en een VTech Turbo Force Racers Super Racetrack Set met een extra Racer erbij. Oh en voor de middelste een kleine haai van Ikea, de grote heeft hij al jarenlang plat geknuffeld en is niet zo handig om mee te nemen.

Sinterklaas Cadeau tips idee

De jongste dochter (3,5)

Ons jongste meisje kreeg Washimals van Crayola, een super hit trouwens! Daarbij kreeg ze een Glam Goo Mermaidsn, een setje Gligger Dots van Crayola en een grote bak vol stiften want ze houdt enorm van kleuren! Oh en ook nog een afwasbaar tekenboekje met stiftjes erbij en een pyjama van Minnie Mouse ooit eens gekocht in de Aldi.

Alle kinderen kregen een gepersonaliseerd Bubbly-Doo boek met hun eigen naam en lievelingskleur. De boekjes zijn super tof, lees er hier iets meer over en hier kan je ze bestellen.

Heerlijke beelden

Comments are closed.