De oudste zoon is gek op Mario en alles daarrond dus gaven we hem de Monopoly Gamer Mario Kart editie. En ja hoor, hij was meteen super enthousiast!

Monopoly Gamer Mario Kart Bordspel

Monopoly Gamer Mario Kart – Bordspel

Bij deze opvolger slaan Monopoly en Mario Kart de handen ineen voor het Monopoly Gamer Mario Kart-bordspel! Speel als Mario, Princess Peach, Luigi of Toad en koop legendarische Mario Kart-eigendommen, zoals Bowser’s Castle en Rainbow Road. Kom langs Start om een Mario Kart Cup-race te starten, ontwijk bananenschillen, gooi schilden en verzamel munten. Het Super Star-vakje activeert speciale krachten en als je de Power-Up dobbelsteen gooit krijg je een speciale boost. Om dit spel te winnen moet je als eerste finishen! Wie wint de felbegeerde Grand Prix-kaart? Aan het eind van het spel heeft de speler met de meeste punten gewonnen.

Ik vind het spel echt anders dan het klassieke Monopoly bordspel. Het is daarom een leuke aanvulling voor onze spelletjeskast. Het spelletje gaat vlot vooruit, is heel leuk en veranderd heel vaak. Het is een tof interactief spel en leuk voor zowel meisjes als jongens. Het spelletje duurt ongeveer twee uur maar wij spelen het ook als we minder tijd hebben dan beslissen we om minder races te spelen. Dan spelen we bijvoorbeeld twee of drie races.

Enkel is het een beetje jammer dat het spel met max vier gespeeld kan worden.

Monopoly Gamer Mario Kart is ook een aanrader voor wie de gewone klassieke monopoly reeds in huis heeft. Het spelt voelt volledig anders aan en is geen vervanging van zijn voorganger.

Het Monopoly Gamer Mario Kart Bordspel kan je hier kopen.

Comments are closed.