We mochten de Kumi Kreator van Cool Maker – Spin Master uit testen.

Maak in een handomdraai kleurrijke armbandjes

Maak in een handromdraai gave armbandjes met jouw beste vriendinnen met de Cool Maker Kumi Kreator. De machine vlecht de armbandjes op een magische wijze voor jouw ogen! Laad de machine met de gekleurde draden, draai en binnen een minuut heb je jouw vriendschapsarmbandjes gevlochten. Maak tot wel tien verschillende stijlvolle armbandjes!

Kumi Kreator

Ik ging meteen enthousiast aan de slag met enkele kinderen. De eerste keer volgden we nauwkeurig de stappen in de handleiding. De handleiding is heel duidelijk en het verliep bijzonder vlot. Een paar minuten later hadden we onze eerste zelfgemaakte armband klaar. De Kumi Kreator zit goed in elkaar, het is relatief eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag om eentje te maken.

Kumi Kreator Armbanden maken Cool Master

Als er eens iets misloopt doordat er bijvoorbeeld één van de draadjes losschiet is dat ook vlot op te lossen. Het is wel noodzakelijk dat er telkens een volwassene aanwezig is voor kinderen onder de ik schat 12 jaar, al is mijn oudste dochter van 8 jaar er ook bijzonder goed mee weg. Zolang alles goed loopt kan ze het volledig zelf. Als de machine eventjes vastzit dan moet ik helpen maar tot nu toe was alles altijd heel vlot opgelost. Het is wel heel belangrijk dat je de stappen volgt zoals ze in het boekje staan.

Zelf zin gekregen om arbmandjes te maken? Koop de Kumi Kreator hier.

Aanvullingen Kumi Kreator

Ik vind het ook heel tof dat je gewoon aanvullingen kan kopen voor de Kumi Kreator. Er zijn verschillende navulverpakkingen te koop met verschillende kleuren en extra sjablonen voor nog meer plezier. Handig ook als extra cadeautje voor bijvoorbeeld kerst.

De navullingen kan je hier bekijken.

Kumi Kreator Armbanden maken Cool Master

Conclusie Kumi Kreator

+ Heel tof
+ Eenvoudig te bedienen
+ Aanvullingen te koop
+ Makkelijk te maken als hij zou vastlopen
– Heel soms loopt hij vast
– Niet makkelijk om langere armbanden te maken voor volwassen mensen

KUMI KREATOR ARMBANDEN MAKEN COOL MAKER

Bekijk de Kumi Kreator in actie