De oudste dochter (8 jaar) heeft al kei lang verschillende kleine Hatchimals. Het unboxen vindt ze altijd de max! Toch stond zo’n grote Hatchimal al sinds het begin op haar lijstje! Met sinterklaas was het zover, ze kreeg een HatchiBaby.

Hatchimals Hatchibabies

Hatchimals HatchiBabies

Er zijn nieuwe Hatchimals eieren ontdekt!  oor het allereerst, kun je een jongen of een meisje uitbroeden! Om erachter te komen wat er in jouw magische ei zit, moet je je Hatchibaby veel liefde geven. Als ze je horen, reageren ze met schattige geluiden. Hoe meer je met deze baby’s speelt, hoe sneller ze klaar zijn om uit te broeden! Plaats het ei op een tafel en zie het ei zelf bewegen! Als je regenboogogen door de schaal ziet schijnen, weet je dat jouw Hatchibaby klaar is om uit te komen – maar daar heeft Hatchibaby jouw hulp bij nodig! Wrijf het ei om ze aan te moedigen.
Als HatchiBaby uit het ei komt, zullen hun grote, van kleur veranderende ogen je vertellen hoe ze zich voelen. Het snaveltje beweegt en Hatchibaby schommelt heen en weer van plezier. In het ei zitten ook nog vier interactieve accessoires verborgen: een rammelaar, een fles, een haarborstel en een knuffelvriendje! Gebruik ze om je baby te voeden, boeren, kietelen en knuffelen!
Hoe meer je speelt, des te meer reacties je ontgrendelt! Leer je baby praten of nieuwe games te spelen, zoals “kiek-a-boe!” Het beste is: deze Hatchimals blijven voor altijd baby’s!

Hatchimals Hatchibabies Hatchimals Hatchibabies

Beelden van de HatchiBabie

De dochter is er gewoonweg zot van. In onderstaande vlog zie je beelden van toen ze hem net kreeg en hoe de HatchiBaby uitbreekt uit zijn eitje.

Wat wij ervan vinden

Ik vind het een geweldig slim stukje speelgoed. Je kan er veel mee doen en er is veel interactie. Mijn dochter is er heel blij mee en speelt er regelmatig mee. Een tof cadeau dus! Zo’n Hatchimals HatchiBabies is niet goedkoop maar het is wel de prijs waard, het ding doet meer dan een gewone pop. Ze speelt er interactief mee en kan er goed voor leren zorgen.

Het is ook bijzonder geweldig dat de HatchiBaby écht uit een kei komt. Dat was echt fantastisch om mee te maken en een super tof begin!

+ Goede kwaliteit
+ Lokt interactie uit
+ Komt écht uit een ei
+- Prijs duur maar kwaliteit goed, dus heft elkaar op
– Veel afval, maar dat is altijd zo met unboxing speelgoed

Hatchimals HatchiBabies koop je hier.

Bekijk hier hoe blij mijn dochter was met de Hatchimals, CollEGGtibles seizoen 3.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.