Een pop-up voorleesboek doet het bij de meeste kinderen heel erg goed. Als ze dan nog eens écht met personages erin kunnen spelen is het zeker een hit. Zo dus ook dit pop-up carrouselboek “In het spookhuis”. Eerst is er een verhaal en daarna kan je een huis vormen door het boek open te zetten en dicht te knopen. Alle personages zijn aanwezig en spelen maar. Hoe cool is dat? Een verhaal dat echt tot leven komt, heel fijn om daar verder mee te gaan en zo nog meer de fantasie van het kind te prikkelen.

Je kan het boek bestellen bij bol.com

Mijn pop-up carrouselboek in het spookhuis Mijn pop-up carrouselboek in het spookhuis Mijn pop-up carrouselboek in het spookhuis Mijn pop-up carrouselboek in het spookhuis Mijn pop-up carrouselboek in het spookhuis Mijn pop-up carrouselboek in het spookhuis

Mijn pop-up carrouselboek In Het Spookhuis


Dit product heb ik gekregen, mijn reviews zijn altijd eerlijk en uit mezelf – meer lezen over hoe ik denk over samenwerkingen doe je hier. De links in dit artikel zijn affiliate, voor jou verandert er niets maar ik krijg een klein percentje indien je iets (gelijk wat) aanschaft via deze links. Dat helpt me enorm om mijn rekeningen te betalen.

Comments are closed.