Mama Blogger Dag Appelmoes Bruisballen Chocolade mamaabc

 

Vandaag is het Mama Blogger Dag! Wat is dat nu weer vraag je? Wel, ik zit op een gezellig stukje facebook dat voorbehouden is voor mama bloggers. Daar hadden enkele mama’s het idee om samen een Bloghop te organiseren. Van het één kwam het ander en zo kwam de Mama Blogger Dag in het leven. Met als doel je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is. Je “hopt” van de ene naar de andere mama blog. Om de Mama Blogger Dag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen.

Mama Blogger Dag

Hoera! Vandaag is het Mama Blogger Dag!

Feest, vuurwerk, taart en meer. Of gaan we voor “Appelmoes, Bruisballen & Chocolade”? Ahja, dat zal wel zijn.

Welkom aan de lezers die doorgeklikt zijn van bij mijn collega blogger Miriam van meervanmir.eu! Natuurlijk ook andere lezers. Heb je daar even rondgekeken? Mij valt meteen op dat er staat “verhalen van een werkende moeder”. Altijd leuk om deze ook te lezen, zelfs als thuisblijfmama. Ik ben van mening dat wij allemaal veel van elkaar kunnen leren.

Een Bloghop zou geen Bloghop zijn als ik je niet opnieuw mag doorsturen naar een andere inspiratievolle mamablog …. Ik mag jullie namelijk doorlaten hoppen naar een blog dat ik al een hele tijd volg. De blog heet mamaliefde.nl en is van Linda. Ik heb ze nog nooit ontmoet maar volgens mij is ze super lief en gezellig. Net zoals haar blog.

Mama Blogger Dag Appelmoes Bruisballen Chocolade mamaabc

 

Wat ik ervan vind om een mamablogger te zijn

Ik vind het heerlijk. Ja, ik hou echt van het bloggen en alles daarrond. Soms is het best wel spannend en eng. Ik schrijf persoonlijke artikels, over mijn gezin maar evengoed over het verlies en het rouwproces van mijn papa en Kathy. Ik ben eerlijk, over borstvoeding, over samen slapen, over onze opvoeding en ook over mijn strijdtegendekilos. De goede en de minder goede kantjes.

Ik vind het geweldig dat mijn blog groeit en dat ik naar events mag gaan en producten met uittesten en reviewen. Super leuk om te doen, van het eerste contact tot de laatste reactie op een artikel.

Het allerleukste aan een mamablogger zijn is het contact met de andere mamabloggers én met mijn lezers. Ik heb nieuwe vriendinnen en kennissen ontmoet door deze blog. Ik krijg ook af en toe mailtjes of andere reacties van lezers met super lieve bemoedigende en herkenbare verhalen. Dank je wel daarvoor.

Mamablogger zijn is ook veel werk. Ik stop er echt uren en uren in. Het is meer dan een hobby geworden, maar ik hou ervan! Gelukkig maar, anders zou ik het niet volhouden.

Kortom, I love it!

Win een setje “Appelmoes, Bruisballen & Chocolade”

Alle mamabloggers die meedoen aan de Mama Blogger Dag geven iets weg. Ik koos ervoor om iets samen te stellen dat bij mijn nieuwe blognaam past! Een heerlijk verwensetje voor in bad, wat verzorging, een tablet chocolade én gezonde appelsnoepjes.

Mama Blogger Dag Appelmoes Bruisballen Chocolade mamaabc

Winnen doe je zo – AFGELOPEN

Geef hieronder een comment. Meer is er niet voor nodig. Simpel, nietwaar.

Natuurlijk mag je me ook altijd volgen op mijn facebookpaginainstagram, twitter, YouTube ,Google+Pinterest en Bloglovin.

De winnaar zal bekend gemaakt worden op 24 september 2016 na 20u. Dit zal gebeuren door middel van een comment onderaan dit artikel én een mail naar de winnaar. De winnaar is Barbara, scrol maar naar haar reactie!

Heel veel succes!

Zo, ik vond het heel erg fijn dat je langsgekomen bent!
Heel veel plezier en tot de volgende keer!

There are 131 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.