Ik ben geen huisvrouw en ook al geen écht keukenprinses. Ik deed al moeite, heel veel moeite maar ik heb dat in de loop der jaren opgegeven. Zie maar naar wat ik deed drie jaar terug. Nu kies ik voor makkelijk, lekker en als het even kan ook betaalbaar. Dus ook voor de aanstaande kerstdagen. Op kerstavond krijgen wij bezoeken en dus moeten wij eten voorzien voor de gasten. Lekker eten, als het even kan. Maar ik heb geen zin om die hele dag in de keuken te staan dus deed ik  het anders. Ik trok naar de Lidl en kocht daar van alles wat van het Delicieux gamma. Nouja, niet vanalles wat want ik euh ben ook nogal kieskeurig. Toen ik dat aan het doen was dacht ik aan al die artikels dat ik reeds zag passeren met flitsende titels als “Hét makkelijkste kerstrecept.” of “Kerstrecept voor dummies.” Ik lees die titels met een korreltje zout, neem maar een vat zout. Nee, dank je daar trap ik niet in. Maar, dames en heren, dit artikel is écht heel erg makkelijk! Kijk maar even naar deze video:

Maak het je makkelijk voor kerstavond

Echt, zo simpel kan het dus zijn. Gewoon naar de winkel gaan, allerlei lekkere zaken kopen en deze klaarmaken. Meer hoeft dat écht niet te zijn. Als ik tijd én goesting  heb ik kan ik me ook wel eens wagen aan nog een extra gerechtje of dessertje maar dat moet dus niet. Dit zorgt ervoor dat ik op mijn gemak ben! Ik ben er zeker van dat alles op tijd klaar zal zijn én dat het lekker is. Vroeger stond ik vaak met de stress in de keuken uren voor het feest begon. Dat heb ik losgelaten en ik ben nu véél blijer en ik kan veel meer genieten van het feest. Nu moet ik gewoon hapjes in de oven doen, schaaltjes versieren en toastjes smeren. Dat kan ik wel aan.

lidl delicieux mama abc blog

lidl delicieux mama abc blog

lidl delicieux mama abc blog

lidl delicieux mama abc blog

Alle producten dat je in de video en op de foto’s ziet komen van bij de Lidl, ze hebben een heel fijn feestgamma met allerlei top producten onder het merk Delicieux. Ik kocht nu enkel producten voor aperitief en dessert maar er is ook genoeg keuze voor volwaardige maaltijden. Echt een aanrader!

Wat eet jij met kerstavond?

Veel liefs,
Sofie

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.