De oudste dochter sprong een gat in de lucht toen ze de giga Who’s That Girl Beautybox mocht unboxen én natuurlijk ook mocht houden! Omdat beelden meer zeggen dan woorden:

Who’s That Girl Beautybox

Til je beautyroutine naar het volgende niveau met de ultieme Who’s That Girl Beautybox. Ontdek de 21 beautyverrassingen die erin verstopt zitten! Pak er elke dag eentje en laat je elke dag opnieuw verrassen. Als je niet kunt wachten, kun je ze natuurlijk ook allemaal tegelijk openen!

De Who’s That Girl Beautybox kan je kopen in de meeste speelgoedwinkels ook zijn de producten apart te verkrijgen.

Who’s That Girl Selfie Masks

Trakteer jezelf op een spa-dag met de Who’s That Girl Selfie Maskers. Wie had gedacht dat het hydrateren van je huid zo leuk kan zijn? Het papieren masker verandert je gezicht in een pandabeer, eenhoorn en regenboog. Maak gauw een snapshot van je gezicht, want deze maskers zijn selfie waardig! De lichte aloë vera in het masker reinigt en verzacht je huid.

Koop de Who’s That Girl Selfie masks hier.

Who's that girl beautybox unboxen

Who’s That Girl Beauty Tattoos

Who’s That Girl is het beautymerk dat voor jou is gemaakt. Je kunt nu de hotste trends volgen en leuke looks samenstellen net als je favoriete sterren met de make-up van Who’s That Girl! Van glitternagels tot haar met kleurstrengen en magische lippen, met Who’s That Girl kun je beautylooks samenstellen die je persoonlijkheid weerspiegelen. Mix en match al onze producten om een adembenemende eigen stijl te creëren waardoor iedereen zich afvraagt – Who’s that girl? Show je stijl met Who’s That Girl Beauty tattoos in schattige vormen en straal! Met deze afwasbare tattoos rock je een coole look gedurende een dag, waarna je ze ’s avonds kunt afspoelen. Stempel een hart, maan of ster op je wangen, bij de rand van je oog of waar je maar wilt! Voeg vervolgens glanzende metallic sproetjes toe om je look te laten stralen. Mix en match je beauty tattoos om leuke, unieke stijlen samen te stellen die laten zien wie je bent. Inclusief hartstempel-, maanstempel- en sterrenstempelpennen en 1 vel met metallic sproetjestattoos.

Koop de Who’s That Girl Beauty Tattoos hier.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.