De verbouwingen zijn al enkele jaren achter de rug maar we blijven verder doen. Zo hebben we in het voorjaar eindelijk de perfecte lampen gevonden voor onze keuken. Ook hebben we eindelijk een tuinhuis, want dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. We hadden het perfecte tuinhuis gevonden en besteld in maart ongeveer. Het plan was om begin juli het op te bouwen en meteen af te werken. Helaas duurde de levering enorm lang en kregen we het pas een maand of zo geleden. Ondertussen staat het er wel, we moeten wel nog wat dingen afwerken, schilderen en dan inrichten!

Keuken Sofie Lambrecht

Nu het tuinhuis er staat kunnen we nadenken over de volgende stap en dat is de keuken en de living schilderen of behangen. We weten nog niet zo heel erg goed wat we willen doen. Het plafond gaan we zoiezo wit schilderen, de wand waar de keuken tegenstaat heeft bovenaan een wit stuk en ik denk om dat zo te laten. De muur naar de tuin toe waar de twee heel grote ramen inzitten willen we wel in een kleurtje schilderen of behangen. Ik weet niet wat het beste zou zijn, volgens mij is schilderen iets veiliger ivm de kinderen en ook onze poezen. De poezen krabben wel niet aan onze muren maar ik wil het risico ook niet vergroten. Ik keek al even op de website van Gamma voor wat inspiratie.

muur verven of behangen

Nu, ik ben helemaal geen interieur architecte maar wij dachten aan een soort teal kleur. Als je naar die stukjes muur kijkt dan zie je ook de tuin erachter wat meestal groen is en een beetje bruin en op het einde dan ons tuinhuis met een gele kleur. Ik denk dat dit een mooie en frisse combinatie zal zijn. Wat denk jij ervan?

muur verven of behangen

De reden waarom ik toch eventueel voor een behang zou kiezen is omdat er dan wat reliëf of patronen in kunnen zitten, maar misschien is dat wat teveel van het gedoe in combinatie met het tuin uitzicht?

Dit wordt alleszins vervolgd!

Comments are closed.