Kerst in Disneyland Paris is super magisch, er is heel veel kerstversiering en de kerst parade is zo fijn om te zien. Ik kreeg er maar niet genoeg van! Neem hier een kijkje mee via foto’s en video beelden. Geniet ervan.

Kerst in Disneyland Paris

Ik ging samen met Lieke, een vriendin, een dagje naar Disneyland Paris tijdens de kerstperiode. We kochten er samen ook een Infinity Jaarpas, super blij ben ik ermee! Het is mijn allereerste jaarpas van Disneyland ook. Ik ben super gelukkig dat ik hem kon kopen en ik ga er volop gebruik van maken.

Christmas Parade in Disneyland Paris 2019

De christmas Parade vond ik echt heerlijk. Ik hou zoiezo van Disney Parade’s maar deze heeft toch een speciaal plaatsje gekregen in mijn hart! De wagens zijn bijzonder mooi en vrolijk, kijken naar de Parade gaf me het ultieme Disney Kerst gevoel, en daar krijg ik geen genoeg van!

Kerst in Disneyland Paris 2019 in foto’s

Hier kan je enkele van de Disneyland Paris kerst foto’s bekijken. Zoals je kan zien had ik gekozen voor een echte kerst-look met een groene rok en rood truitje. Het was heerlijk om zo in Disneyland Paris rond te lopen, we hadden werkelijk een fantastische en magische dag. Ik hou er enorm van om mij te kleden naar de gelegenheid en in Disneyland Paris kan en mag dat gewoon allemaal! Het rode tasje heb ik gekocht en is gebaseerd op de Evil Queen, ben er zo blij mee dat het perfect paste bij mijn kerstoutfit. De groene rok had ik gekocht voor een Ariël Disney Bound en de rode trui had ik heel toevallig ook liggen.

Ook leuk:

Frozen Disney oortjes DIY
Disney Bound Sneeuwwitje en Florian
Overgewicht in Disneyland Paris

Comments are closed.