Beleef een gloednieuw LEGO-avontuur en word de beste schurk die het universum ooit heeft gekend in LEGO DC Super-Villains. Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om de hele game als superschurk te spelen, kwaadaardige streken uit te halen en chaos te veroorzaken in een hilarisch verhaal vol actie, geschreven in samenwerking met DC Comics en gesitueerd in een omvangrijke open wereld in het DC Universum.

Lees hier al de artikels over de Nintendo Switch.

LEGO DC Super-Villains uitgetest door mijn negen jarige zoon op de Switch

Hij was natuurlijk meteen enorm enthousiast toen hij dit spelletje kreeg om uit te testen. Ik dacht ook wel dat dit helemaal in zijn interesse gebied zou liggen. Hij heeft al enkele LEGO Switch games en speelde ze al verschillende keren helemaal uit.

Hij trok dus gezwind naar boven en sloot zich even op in zijn kamer. In het begin had hij wat moeite om het spel te begrijpen, hij wist niet meteen wat er moest gebeuren en wat de bedoeling was. Een tijdje later had hij door dat hij zelf zijn eigen Super-Villain kon bouwen en was daar enorm graag mee bezig en heel trots op.

LEGO DC Super Villains Switch

Limited Edition

De versie die wij hebben is de Limited Edition en daarbij zit er ook een exclusief LEGO-minifiguurtje Lex Luthor uit Superman. Daar was hij ook enorm blij mee en het ventje staat te blinken bij de rest van zijn LEGO bouwsels.

LEGO DC Super Villains Switch

Het verhaal

De Justice League is verdwenen en heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan zijn tegenhangers uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken uit de ‘Legion Of Doom’ ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren…

Soms is er meer dan een superheld nodig om de klus te klaren en het is aan de speler en een gekke groep buitenbeentjes om de bedoelingen van de nieuwe, vreemde wanna-be superhelden te onthullen. Samen met bekende superschurken: de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en talloze anderen van de ‘Injustice League’ beleven spelers een episch avontuur om ervoor te zorgen dat hun schurkenstreken ongeëvenaard blijven.

De belangrijkste game-eigenschappen:

  • Het is goed om slecht te zijn – De Injustice League accepteert geen tweede plaats als het op schurkenstreken aankomt. Nog nooit hebben spelers het LEGO-universum doorkruist vanuit het unieke perspectief van een schurk. Spelers omarmen hun innerlijke superschurk en bestrijden tegestanders, lossen puzzels op en overwinnen obstakels door middel van gevaarlijke streken die het best worden ervaren door een van de slechteriken te zijn.
  • Superschurken op maat – Spelers creëren aan het begin van de game hun eigen unieke superschurk of kiezen een voorgedefinieerde schurk die het hoofdpersonage en middelpunt van het verhaal is. Het uiterlijk, de stijl, de vaardigheden en het achtergrondverhaal van hun schurk kan worden aangepast. Spelers spelen nieuwe vaardigheden, krachten en aanpassingselementen vrij naarmate ze vorderen in het verhaal.
  • Schandalig grappig DC Comics-verhaal – Spelers moeten kwaad met kwaad bestrijden in een origineel verhaal vol humor, geschreven in samenwerking met DC Comics. Of ze nu graffiti spuiten op de muren in de stad of angstgiffen gebruiken om personages in de buurt bang te maken, superschurken zijn volledig vrij om alle trucs in hun arsenaal te gebruiken om het boosaardige plan van het Justice Syndicate te stoppen.
  • Nieuwe locaties om te verkennen – De centrale locatie van het spel is gesitueerd in Gotham City en Metropolis, naast andere DC Comics-locaties en -bezienswaardigheden, zoals Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice en de Justice League Watchtower.
  • Speel samen als team – Familie en vrienden kunnen op elk moment meedoen met de lokale co-op-ervaringen voor twee spelers. Spelers kunnen samen spelen in epische baasgevechten en meer.
  • Misdaadevenementen – Met afzonderlijke misdaadevenementen voor helden en schurken kunnen spelers een beroving uitvoeren samen met andere schurken of de slechteriken uitschakelen in heroïsche missies.

Koop LEGO DC Super-Villains hier!


Dit product heb ik gekregen, mijn reviews zijn altijd eerlijk en uit mezelf – meer lezen over hoe ik denk over samenwerkingen doe je hier. De links in dit artikel zijn affiliate, voor jou verandert er niets maar ik krijg een klein percentje indien je iets (gelijk wat) aanschaft via deze links. Dat helpt me enorm om mijn rekeningen te betalen.

Comments are closed.