Yes, ik mag weer een schitterend pakketje weggeven van iWhite. Vorig jaar mocht ik dat ook al doen, dat bracht heel wat enthousiasme teweeg dus toen ik dit jaar opnieuw de kans kreeg zei ik meteen ja. Zelf ben ik gezegend met witte tanden, dus zelf kan ik het niet echt uittesten maar ik heb al resultaten gezien die echt de moeite waard zijn. Dit jaar pakt iWhite specifiek de bruine vlekjes op de tanden aan!

iWhite lanceert een innovatieve whitening formule met actieve kool

Miljoenen mensen over de hele wereld verlangen dagelijks naar hun kopje koffie of thee. Velen van ons genieten ‘s avonds, tijdens een diner of hun favoriete tv-programma, ook graag van een glaasje rode wijn. Voor de meesten is het drinken van koffie, thee en wijn en ook roken een dagelijkse routine geworden. Waar we echter niet altijd bij stil staan, is dat deze gewoonten verkleuringen en donkere vlekken op de tanden veroorzaken.

[beautifulquote align=”left” cite=””]White teeth are never out of fashion[/beautifulquote]

En dát willen we natuurlijk niet! Want zeg nu zelf, we hebben liever een stralend wit gebit dan gele tanden met vlekken. Liever lachen we vol zelfvertrouwen de wereld toe in plaats van uit schaamte onze lippen op elkaar te houden. Uit een studie van de Universiteit van Leeds¹ (UK) blijkt dat mensen met witte tanden en een mooie glimlach aantrekkelijker worden gevonden. We weten dus wat ons te doen staat. De koffie en rode wijn laten staan? Dat kan. Maar er is nu een heel eenvoudige oplossing: een innovatief product dat in slechts 20 minuten je tanden tot 8 tinten witter maakt. Een gemakkelijke thuisbehandeling, gebaseerd op klinisch bewezen technologie en 100% veilig. Én met een zeer verrassende en doeltreffende formule…

De ideale oplossing

We houden je niet langer in spanning. iWhite lanceert iWhite Dark Stains, speciaal ontwikkeld om vlekken te verwijderen die veroorzaakt worden door koffie, thee, rode wijn en roken. De unieke technologie verwijdert actief donkere vlekken en voorkomt de vorming van nieuwe vlekken. Bovendien verfrist het ook je adem. Ideaal dus, als je je kop koffie ’s morgens écht niet kunt missen.

Unieke, innovatieve technologie

De effectieve formule van iWhite Dark Stains combineert de vertrouwde, bewezen principes van iWhite Instant met de innovatieve Dark Pigment Adsorption Technology.

Deze Dark Pigment Adsorption Technology maakt deze lancering zonder enige twijfel zeer uniek. De technologie is gebaseerd op de sterke, bindende eigenschappen van geïncapsuleerde actieve kool in de vorm van microparels. Na activatie hiervan adsorberen, neutraliseren en elimineren de microparels de donkere vlekken en slechte adem veroorzaakt door roken en het drinken van koffie, thee en/of rode wijn. Daarnaast voorkomt de formule ook de  vorming van nieuwe donkere vlekken op de tanden.

Een tweede actief bestanddeel is Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP), een bewezen doeltreffend ingrediënt van iWhite Instant en opnieuw succesvol toegepast in de iWhite Dark Stains formule. Het is klinisch bewezen dat dit bestanddeel witmakende eigenschappen bevat. Het ingrediënt zal de donkergekleurde vlekken aanpakken en verdelen in kleinere en minder gekleurde bestanddelen. Hierbij wordt het tandoppervlak witter en worden vlekken actief verwijderd.

De iWhite Dark Stains familie

Naast de lancering van de iWhite Dark Stains Kit zal de familie ook uitgebreid worden met de iWhite Dark Stains Tandenborstel en Tandpasta.

De tandpasta bevat eveneens de Dark Pigment Adsorption Technology, adsorbeert dus actief donkere vlekken en geuren en voorkomt de vorming van nieuwe donkere vlekken op de tanden.

Ook de iWhite Dark Stains Tandenborstel beschikt over het vermogen om vlekken van koffie, thee, wijn en tabak te bestrijden. Bij de tandenborstel is de Dark Pigment Adsorption Technology aanwezig in de borstelharen. De actieve kooldeeltjes, die in de borstelharen aanwezig zijn, zorgen voor een natuurlijke witheid van uw tanden en hebben sterke adsorberende krachten, waardoor uw tanden mooi wit blijven.

Prijs en beschikbaarheid

  • De iWhite Dark Stains Kit kost € 34,95*
  • en de iWhite Dark Stains Tandpasta kost €   9,50*
  • en ook nog de iWhite Dark Stains Tandenborstel kost €   5,20*

* Dit is een verkoopadviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door het verkooppunt.

In België is de kit per oktober 2017 verkrijgbaar bij de apotheek of drogist. Alle drie de producten zijn online verkrijgbaar via shop.iwhiteinstant.com.

¹ Hendrie et al. Evidence to Suggest That Teeth Act as Human Ornament Displays Signalling Mate Quality. PLoS ONE 7 (7) July 2012.

WIN een toffe set iWhite Dark Stains – AFGELOPEN

Ik mag een kei tof pakketje weggeven van iWhite met daarin de drie producten + iets lekkers ….

iWhite Dark Stains Mama ABC Blog

Wat moet je daarvoor doen? Wel, ik heb deze keer beslist om het enkel en alleen via YouTube te verloten, dus bekijk deze video, abonneer je op mijn kanaal en geef een comment. De wedstrijd loopt tot en met 17 december 2017 20u. Heel erg veel succes! De winnaar zal zowel op YouTube als hier op de blog bekend gemaakt worden. Delen is super fijn! Winnaar is Wendy Debels.

Veel liefs,
Sofie