Witte tanen met iwhite mamaabc abc mama blog

De feestdagen naderen en dan worden er veel foto’s genomen. Het is een periode van feesten en mensen bezoeken. Altijd fijn om dan goed voor de dag te komen. Jaja, ik weet het, het innerlijk is belangrijk. Toch helpt een verzorgd uiterlijk daarbij! Dat geeft je zelfvertrouwen ook al een boost en heb je meer energie over om met dat innerlijke bezig te zijn. Wel, ik heb goed nieuws voor jullie! Toch als je het verlangen hebt om wittere tanden te hebben. Zit je wat in met je post zwangerschapsbuikje, gewoon je stralende witte tanden blootlachen et voila iedereen kijkt enkel nog maar naar je schitterende mond.

Wittere tanden

iWhite

iWhite Instant Teet Whitening heeft een heel gamma aan whitening producten. Ze bestaan sinds 2008 en ze bieden een volledig gamma aan. Het doel is om de tanden witter te maken en om vlekken op de tanden te verwijderen.

Alle iWhite producten zijn waterstofperoxide-vrij, klinisch getest en 100% veilig. iWhite is verkrijgbaar online, in onze webshop en bij uw drogist of apotheek. De producten zijn eenvoudig thuis te gebruiken.

iWhite wordt ontwikkeld en wereldwijd verkocht door fabrikant Sylphar uit Deurle, België.

 Wittere tanden krijgen én behouden

Je hebt op de markt verschillende producten om tanden witter te krijgen. Sommige werken, sommige niet. Diegene dat werken schijnen vaak ook slechts tijdelijk te werken. Nou, met iWhite is dat anders. Die producten werken en dat komt omdat ze een volledig gamma aanbieden. Je moet een combinatie van producten gebruiken én onderhouden om het effect te hebben en het niet te laten verdwijnen.

Daarom heeft iWhite 4 producten en raden ze het volgende aan:

De iWhite Instant Whitening kit is vijf opeenvolgende dagen achter elkaar te gebruiken of wanneer u denkt dat dit nodig is. De iWhite Instant Tandpasta en Mondwater zijn geschikt voor dagelijks gebruik. We adviseren uw tanden één keer per week te polijsten met de iWhite Tooth Polisher.

1. iWhite Instant kit

iWhite Instant is een professionele whitening kit voor uw tanden die u thuis kunt gebruiken. Het product bevat een nieuwe, revolutionaire whitening gel waarvan de veiligheid klinisch is aangetoond en die onmiddellijk werkt. U ziet meteen resultaat na de eerste beurt! Als u het 5 dagen na elkaar gebruikt, is het resultaat nog verbluffender.

2. iWhite Instant Toothpaste

iWhite Instant Whitening Tandpasta is de perfecte partner voor uw tanden en kan dagelijks gebruikt worden. Deze tandpasta met drievoudige werking herstelt de natuurlijke witheid van uw tanden en verzorgt uw gebit het hele jaar door.

3. iWhite Instant Mouthwash

iWhite Instant Whitening Mondwater bevat ingrediënten met een drievoudige werking voor dagelijks gebruik. De aanwezigheid van blauwe covarine in de formule zorgt voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat na slechts één beurt. Het mondwater verwijdert tandplak en voorkomt vorming van nieuwe tandplak, en zorgt zo voor een intens witte, heldere glimlach.

4. iWhite Tooth Polisher

De gebruiksvriendelijke iWhite Tooth Polisher gebruikt professionele technologie om tandplak en oppervlakkige vlekken van koffie, thee en tabak te verwijderen en om de vorming van tandplak tegen te gaan. De iWhite Tooth Polisher kan wekelijks worden gebruikt.

Pauline van LifestyleSpot testte het uit en maakte er deze video over:

Win een iWhite Advanced Giftbox – AFGELOPEN

Ik heb van nature witte tanden dus maak ik heel erg graag een van mijn lezers blij met een iWhite Advanced Giftbox.

Heb jij, je partner, je beste vriendin, je mama, … behoefte aan wittere tanden? Doe dan zeker mee!

Witte tanen met iwhite mamaabc abc mama blog

Deze winactie loopt via verschillende kanalen, je kan dus je kansen vergroten!

Je kan meedoen via:

  • Deze blog, gewoon een comment hieronder achterlaten is voldoende
  • Een extra kansje door mijn facebookpagina te volgen en daar verdere instructies te lezen
  • Artikel delen via twitter met vermelding @sofielambrecht zodat ik het kan opvolgen
  • Artikel delen via Google+

Alle deelnames gaan in 1 (virtuele) pot en daar komt er 1 winnaar uit. De wedstrijd is afgelopen op 28 november 2016 om 20u, die avond of de dag erna maak ik de winnaar bekend. De winnaar zal hier verschijnen en ook bekend gemaakt worden op de andere social media kanalen. De winnaar zelf krijgt een mailtje en/of privé bericht. SANNE TEEUWEN IS DE WINNAAR. Ze deed mee via twitter, ze werd al reeds via twitter op de hoogte gebracht.