Trend voor aan de wand: de wereldkaart

Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende kaart te vinden. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis. Ook met kinderen in huis is dit ideaal en heel leerrijk! Uit eigen ervaring weet ik dat kinderen het helemaal  prachtig en wonderlijk vinden zo’n wereldkaart.

Kies de passende wereldkaart uit

Er zijn heel wat verschillende soorten wereldkaarten te koop, niet alleen qua design maar ook qua materiaal. Denk bijvoorbeeld aan canvas doek, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.

Ideaal voor met kinderen

Voor in een huis met kinderen vind ik de inkleurbare of kurken wereldkaarten de fijnste oplossing. Kaarten waar je kan aanduiden door middel van kleur of prikkers waar je reeds geweest ben zijn voor kinderen enorm leuk!

Inkleurbare wereldkaart uitgetest door Marleen

Marleen is een lezer en tevens online vriendin van me. Ze is getrouwd en ze heeft twee kinderen. Marleen deelt met haar gezin één hobby: reizen! Marleen was dus de ideale persoon om één van de  wereldkaarten  uit te kiezen van het aanbod van wereldkaarten.nl . Ik was heel benieuwd hoe het haar zou bevallen en hoe de wereldkaart er in haar interieur uit zou zien.

Wereldkaart

Marleen vertelt:

Eindelijk kregen we onze canvas wereldkaart! De bestelling was niet goed doorgegaan maar na een mailtje naar wereldkaarten.nl was dat snel opgelost. Een paar dagen later ontvingen we onze canvas. De canvas zat verpakt in bubbeltjesplastiek en een karton en kwam dus heelhuids bij ons aan. We waren niet teleurgesteld bij het uitpakken en zagen een mooie poster.
Het doet verlangen naar vele mooie reizen en het ontdekken van plaatsen waar we van dromen.
Het doet verlangen naar vele mooie reizen en het ontdekken van plaatsen waar we van dromen. Het ophangen ging heel vlot: gaatje boren, tapje steken, vijs indraaien en hup, canvas hing op. We houden van een eenvoudig en rustig decor in ons huis en dit canvas sluit volledig aan op onze smaak. Maar het was moeilijk kiezen hoor, want de site staat vol met mooie ontwerpen. Voor elk wat wils: kleurrijk, abstract, historisch, geografisch, eenvoudig,…. Wie zoekt naar een toffe wereldkaart in klein of groot formaat, wereldkaarten.nl is waar je moet zijn!

Hoe ik denk over samenwerkingen lees je hier.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.