Wie van ons kent “De Muppet Show” niet? Ik alvast wel, ik was geen zo’n grote fan maar soms bleef ik wel kijken betrapte ik mezelf erop dat ik zat mee te lachen. Mijn kinderen kennen het niet maar vanaf 3 september 2018 zal daar verandering in komen!

Muppet Babies

Disney Junior nieuwe serie Muppet Babies

Dankzij 3D animatie kan je in de meest levendige kleuren de hilarische avonturen van babies Kermit de kikker, Miss Piggy, Fozzie beer, Gonzo, Animal volgen in hun speelkamer. Summer Penguin, een schattige paarse pinguin en volledig nieuwe muppet in de familie vervolledigt de vrolijke bende. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de Muppet Babies enthousiast aan om in hun ongebreidelde fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar zullen smullen van hoe de Muppet Babies de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Alles kan, niets is te gek! Back to school was nog nooit zo leuk! 

Ontdek Muppet Babies

Bekijk hier al de eerste beelden

Comments are closed.