Ik heb de HP Envy Photo Printer nu al enkele weken in mijn bezit en echt, ik wil hem nooit meer kwijt! Ik was best tevreden van onze vorige printer en was dus nogal sceptisch tegenover deze nieuwe. Want, wat kan er nu nog allemaal beter? Wel, genoeg dus om er uit te springen!

Een automatische uitvoerlade!

Yes dat is voor mij nu echt een van de meest fantastische eigenschappen dat deze printer heeft! De uitvoerlade waarop het geprinte papier rust schuift automatisch uit. Ik print dagelijks, de printer staat buiten handbereik en hoeveel keer ik mijn blaadjes moest oprapen omdat ik die lade vergat uit te schuiven…. nu is dat verleden tijd. Een mens kan soms heel erg blij worden van kleine dingen hé.

hp envy photo printer mama abc blog

Instant Groene Ink

Ook heb ik nu een abonnement waarop ik automatisch nieuwe Instant Ink-cartridges opgestuurd krijgt aan dé goedkoopste prijs. Wel, dat is pas een service. Het fijne is dat je de inkt goed op tijd thuis geleverd krijgt, zo zit je zeker niet zonder als je eens uitzonderlijk veel meer te printen hebt dan normaal. Om dat te laten werken moet de printer wel met internet verbonden zijn, wat logisch is natuurlijk. Er zijn verschillende plannen beschikbaar naargelang je print-gedrag. Wij hebben momenteel het hoogste plan en moeten nog extra pagina’s bij kopen dus voor mij mag er nog wel een extra groot plan komen.

En euh, met Groene Ink bedoel ik natuurlijk dat je enkel maar in het groen kan afdrukken, dat zou nogal eentonig zijn. Nee, de HP ENVY Photo printers zijn ‘s werelds eerste printers die gemaakt zijn van gerecycleerd plastic, met meer dan tien procent van het gewicht van de printer bestaande uit recyclagemateriaal. De HP’s originele cartridges zijn gemaakt van gerecycleerde plastic flessen uit Haïti. Het HP papier is gemaakt van 100% gecertificeerde vezels.

hp envy photo printer mama abc blog

HP ENVY Photo printer

Bovengenoemde zaken springen er voor mij echt uit qua gebruiksgemak.

Prachtige foto’s van je leukste herinneringen binnen handbereik, voor minder dan vijf cent per afdruk met HP Instant Ink.
De HP ENVY Photo All-In-One Printer legt de nadruk op gemak, creativiteit en kwaliteit gedurende het gehele printproces.
De HP Smart app maakt het makkelijk om foto’s te printen vanaf sociale media, de cloud, je fotogalerij en om ze te scannen naar e-mail of cloud

Ik gebruik de printer dagelijks (dat gaat dan over 14-35 pagina’s) voor mijn webshop en af en toe voor persoonlijke dingen. Hij is dus al heel goed gebruikt en doet het altijd goed. De kwaliteit van zowel zwart wit als kleur is bijzonder fijn. Ik ben fan en daarom deel ik hem hier heel erg graag op mijn blog want ik weet hoe frustrerend het is als een printer niet goed werkt.

Deze printer koop je gewoon makkelijk bij bol.com.

Prijsprinter – copyshop

Comments are closed.