Wij, met ons gezin, blijven op de feestdagen altijd thuis. Al lijkt het me wel eens een geweldige beleving om dan ergens op reis te gaan. Zoals ergens waar er nog altijd veel zon is, voor mij zou dat heel speciaal zijn! Dat is zo in Portugal. Daar kan je met het hele gezin gaan kersthoppen in Lissabon of voor een strandvakantie in Sagres (Algarve) gaan. Martinhal Family Hotels & Resorts pakt uit met enkele voordelen voor een top familie kerstvakantie, waarbij (vooral) aan de allerkleinsten wordt gedacht.

Kerstshoppen in Lissabon

Kerstshoppen is niet altijd evident met baby’s of heel kleine kindjes en al zeker niet op reis. Daarvoor biedt het familiehotel Martinhal Chiado (in hartje Lissabon) de perfecte oplossing!  Ouders kunnen op hun gemak inkopen doen en de kerstsfeer opsnuiven in de stad terwijl de professioneel opgeleide nannies en babycongiërges van het hotel zich ontfermen over de allerkleinsten. Ook ’s avonds kunnen ouders beroep doen op de babysitservice van het hotel terwijl ze nog iets gaan drinken of gezellig iets gaan eten. Familiehotel Martinhal Chiado beschikt over ruime familie-appartementen (met babybedjes en stapelbedden) in de authentieke Chiado wijk van de Portugese hoofdstad.

Kerst en Nieuw vieren in Portugal Mama ABC Blog

Bezoek van de kerstman en kerstkoekjes maken in Cascais

Bij Martinhal Cascais kunnen gasten genieten van een unieke kerst- of nieuwjaars beleving. Op Kerstavond is er een kerstdiner met live muziek. Ook op kerstmis zelf is er de mogelijkheid om uitgebreid Kerst te vieren met een lunchbuffet. En ouders kunnen zeker ook eens uitslapen, want entertainment voor de kinderen is er volop. Het kerstprogramma bestaat uit een bezoek van de kerstman, kerstkoekjes maken, kerstbomen versieren en nog veel meer.

Kerst en Nieuw vieren in Portugal Mama ABC Blog

Oudejaarsavond voor de kids in Sagres (Algarve)

Het oudejaar wordt bij Martinhal Sagres afgesloten met een galadiner en feest. Om middernacht wordt het nieuwe jaar ingeluid met vuurwerk en kan er tot in de vroege uurtjes worden gefeest. Voor de kleine gasten is er een aangepast programma zodat ook zij kunnen genieten van alle festiviteiten. Tijdens het galadiner zijn er opgeleide entertainers zodat de ouders in alle rust kunnen genieten van hun Portugese galadiner. Speciaal voor kids is er een Oud & Nieuw-disco in de ‘Raposinhos Kids Club’. De kinderen kunnen zowel op oudejaarsavond als op nieuwjaarsdag meedoen met verschillende activiteiten in de Kids Club en de Kids Corner, van schminken tot het maken van feesthoedjes.

Surf en tennis tijdens de kerstvakantie

Gezinnen die houden van een actieve kerstvakantie, zijn bij Martinhal aan het goede adres. Tijdens de wintermaanden is het in Portugal tussen de 16 à 19 graden waardoor het nog goed vertoeven is in deze periode. Bij Martinhal kan het hele gezin deelnemen aan verschillende activiteiten in de Portugese winterzon. Zo kan je bij Martinhal Cascais onder andere fietsen, surfen of tennissen.

Praktische informatie
–    Een verblijf (3 nachten) tijdens oud & nieuw in Cascais is te boeken vanaf €147,- per volwassene per nacht. Voor de voorwaarden zie martinhal.com.
–    Een verblijf (3 nachten) tijdens oud & nieuw in Sagres is te boeken vanaf €140,- per volwassene per nacht. Voor de voorwaarden zie martinhal.com.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden en bijvoorbeeld de kerstlunch- en -dinerpakketten, zie de Martinhal website: martinhal.com/special-offers-families-hotel-resort-martinhal-portugal/

Over Martinhal Family Hotels & Resorts
Van een resort in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de bruisende stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om haar unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen  van bijzonder hoog niveau. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

Blijven jullie thuis met de feestdagen?

Veel liefs,
Sofie

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.