Have a Unicorn New Year Mama ABC

Have a Unicorn New Year, typt ze met een krop in de keel en een traan op de wang. Want hoe kan het nu een Unicorn year worden met dat zwarte gat binnenin, een gat vol verdriet, onbegrip. Waar een Sofie staat te schreeuwen hoe onrechtvaardig het is. Waar een Sofie in een onbestaande hoek zit weggedoken, tranen met tuiten. Waar een Sofie ligt te mijmeren wat ze nog allemaal tegen haar papa zou zeggen, wat een schitterende kleinkinderen hij heeft en hoe verdomd fucking pijn het doet.

A Unicorn New Year. Een jaar met zachtheid, engelengezang maar ook regenboog scheten. Zachtheid voor mezelf, voor anderen zowel dichtbij als ver weg. Het gaat niet om Wees jezelf, Fuck de anderen. Het gaat om zoveel meer dan dat. Een jaar waarin ik wil groeien niet alleen om mezelf te ontplooien, mezelf beter te maken maar ook om anderen te dienen. Ik wil mijn man dienen, op een manier dat hij beseft hoeveel hij me waard is, hoeveel hij de wereld waard is. Ik wil mijn kinderen ondersteunen op een manier dat ze zich verder kunnen ontplooien naar de volwassenheid om zelf andere mensen te steunen.

Have a Unicorn New Year Mama ABC

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen en 365 dagen tijd om deze uit te voeren. Ik wil mijn blog, mijn bedrijf verder laten groeien. Ik wil nog meer interactie met de mensen die mij volgen, want dat geeft me ontzettend veel kracht, moed en goesting om door te gaan. Ik wil mensen verder inspireren in het mama en papa zijn. Ik wil mensen bemoedigen en begrip tonen. Ik wil herkenning bieden en er zijn.

2017 was het jaar waarin mijn webshop floreerde, mijn blog groeide, ik opnieuw begon met video’s maken, mijn kinderen een stukje groter werden, mijn zus zwanger werd, mijn mama zestig werd en wij een tien jarig huwelijk vierden. 2017, je was zoveel, je nam mensen af maar je gaf ons ook zoveel terug. Er was verdriet maar ook blijdschap, er was verraad maar ook liefde en bevestiging. Ik werd gekwetst maar ik groeide.

Have a Unicorn New Year Mama ABC

2018 is een nieuw blad, eentje waar ik morgen vol enthousiasme aan wil beginnen. Ja, die leegte, dat onbegrip, het onvervulde verlangen blijft en is aanwezig. Dat is wie ik ben, wie ik altijd zal zijn. Maar, ik heb goesting om er tegenaan te vliegen, met mijn gezin, mijn familie. Ik ga er tegenaan vliegen als mama, vrouw, zus, vriendin, tante, dochter, meisje, meter en dat allemaal als mezelf. Niet altijd in de beste vorm van mezelf. Want, dat is niet altijd het beste.

Have a Unicorn New Year lieve lezers en tot in 2018,
Sofie