Ik ging samen met mijn man op date naar Winter in Oostende. Het originele plan was om dat samen met de kinderen te doen. Door de kerstdrukte en overprikkelde kinderen hebben we beslist om er een date van te maken. De kindjes bleven in alle rust thuis met onze lieve babysitters (mijn schoonouders). Het leukste is om de video te bekijken met enkele beelden van onze beleving van Winter in Oostende:

Heerlijk lunchen of dineren

Wij gingen heerlijk luncen met Rest”O”Cheques bij Jilles Beer & Burgers. Een heerlijk restaurant waar kinderen meer dan welkom zijn. Er zijn speciale kindermenu’s waarbij ze aangepast eten krijgen en achteraf een speelgoed mogen kiezen uit de mand. Dat deden wij dus niet want we waren er op date. We hebben er elk een heerlijke burger met frietjes gegeten zonder het bijpassend biertje want dat drinken wij (helaas?) niet. Ik nipte wel van een Ricard en oh ik voelde het toch wat in mijn hoofd, dat is nu eenmaal zo als je al zolang geen alcohol meer gewoon bent hihi. Het was er heerlijk, lekker en gezellig.

winter in oostende mama abc blog

winter in oostende mama abc blog

winter in oostende mama abc blog

Shoppen onder de lichttunnel

We hebben er ook even last-minute kerstcadeautjes gaan shoppen. Toch eens een verademing om dat te doen zonder een bende kinderen die heen en weer lopen en de woorden “Blijf overal af.” helemaal niet verstaan. Een romantisch kusje onder de lichttunnel maakte het natuurlijk helemaal af.

Op bezoek bij de Kerstman

Je kan er ook het huis van de Kerstman bezoeken, bij ons was hij zelf niet aanwezig. Als je een selfie wilt nemen met de Kerstman kijk je best even hier zodat je hem niet misloopt. Als de Kerstman afwezig is kan je wel zijn huis bewonderen.

Romantische kerstmarkt

In het park is er een gezellige kerstmarkt waar je kerst-achtige-zaken kan kopen, genieten van glühwein of heerlijke chocolademelk. Er zijn ook heel wat eetkraampjes, voor elk wat wils. Er hangt een leuke sfeer en er zijn propere toiletten – ook niet onbelangrijk.

Schaatsen op de vijver

Als kers op de taart gingen we ook samen, heel erg romantisch, schaatsen op de vijver rond de kerstboom. Nouja ahum het was van beiden heel wat jaren geleden en dat verliep allemaal niet zo vlotjes. Maar we zijn NIET gevallen. Hier vond ik het wel jammer dat de kinderen niet mee waren, er zijn speciale sleeën en hulpjes te verkrijgen voor kleine kinderen!

Onze date bij de Winter in Oostende was zeker geslaagd!

Veel liefs,
Sofie

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.