Hatchimals Review Sofie Lambrecht Hatchimals Review Sofie Lambrecht Hatchimals Review Sofie Lambrecht Hatchimals Review Sofie Lambrecht Hatchimals Review Sofie Lambrecht Hatchimals Review Sofie Lambrecht

Mijn dochter was in de zevende hemeld toen ze E I N D E L I J K Hatchimals kreeg. Ze is dol op speelgoed waarbij unboxen een deel van het plezier is! Kijk maar even mee:

Hatchimals, CollEGGtibles seizoen 3

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 in het teken van vriendschap

Hatchimals viert de vriendschap met een derde seizoen van de populaire Hatchimals CollEGGtibles. In dit seizoen zitten er soms zelfs twee CollEGGtibles verstopt in één eitje! Hatch jij de zeldzame Twin Friends? Het nieuwe seizoen is te herkennen aan het gele eitje. Met in totaal meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen en special en limited editions zorgt dit seizoen opnieuw voor een hoop speel- en verzamelplezier!

Vriendschap combi’s

In dit nieuwe seizoen vieren de Hatchimals CollEGGtibles vriendschap in alle vormen: Hatch Friends Forever. Er zijn Best Friends, Twin Friends of Squad Friends. Door het combineren van verschillende CollEGGtibles maak je meer dan 20 verschillende sets! De Best Friends vormen samen een speciale pose. De Twin Friends kunnen niet zonder elkaar en zitten samen verstopt in één ei. Squad Goals bereik je door een special en limited edition samen te voegen met elk hun eigen thema en details.

Hatchimals CollEGGtibles

De Hatchimals CollEGGtibles komen uit de magische wereld: Hatchtopia. In deze fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, leven meer dan 13 verschillende Hatchimal-families met namen als ‘Shimmering Sands’, ‘Cloud Cove’ en ‘Friendship Farm’. Sinds de introductie van Hatchimals Colleggtibles in het voorjaar van 2017 zorgen de schattige beestjes voor een heuse verzamelwoede. Kan jij geen genoeg krijgen van Hatchimals CollEGGtibles? In juni worden de webisodes gelanceerd, waardoor je nóg meer te weten komt over Hatchtopia.

Productinformatie

Hatchimals Seizoen 3 zijn natuurlijk ook te koop via bol.com.

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 is te herkennen aan de gele eitjes.

Over Spin Master Spin Master is één van de snelst groeiende en meest spraakmakende bedrijven binnen de internationale speelgoedindustrie. Al hun producten hebben een innovatief karakter en onderscheiden zich door originele spelconcepten, nieuwe technologieën en een kwalitatieve afwerking. Spin Master, dat is puur speelplezier voor alle leeftijden. Ontdek het op www.spinmaster.com.


Bol.com is een affiliate link, ik krijg een percentje als je via deze link iets (eender wat) koopt. Dank je wel!
Hoe ik tegenover samenwerkingen sta lees je hier.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.