Ik besef de laatste jaren heel goed dat een goede haarverzorging heel belangrijk is. Sinds ik mijn haar eens volledig heb laten ontkleuren en grijs verven is een goede haarverzorging echt een must geworden. Mijn haar heeft daar toen enorm van afgezien gelukkig is het er nu, door een goede verzorging, weer helemaal bovenop! Ook door mijn vijf zwangerschappen en het gewone leven (zon, zwemmen,…) is een goede verzorging van heel groot belang. De ene haarverzorging is de andere niet natuurlijk en persoonlijk heb ik graag biologische producten die niet getest zijn op dieren én waarin er ook geen dierlijke producten in verwerkt zitten.

HairLust biologische supplementen en verzorgingsproducten voor het haar.

HairLust haarverzorging

De producten van HairLust hebben dat allemaal, ze zijn biologisch, vegan & cruelty free.  De producten zijn zo goed omdat ze ook vitaminen, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen gaan toevoegen aan de haren door voedingssupplementen en natuurlijk de verzorgingsproducten. Want gezond haar komt ook van binnenuit!

HairLust biologische supplementen en verzorgingsproducten voor het haar.

Hair Rehab Box

Zelf heb ik de Hair Rehab Box, daarin zit er:

  • 1 x HairLust Hair Growth & Repair Shampoo
  • 1 x HairLust Hair Growth & Repair Conditioner
  • 1 x HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask
  • 1 x HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil
  • 1 x HairLust Turban Head Towel, Roze
  • 1 x HairLust Bath Sponge

Koop deze box hier, ik zie dat de inhoud soms anders is maar hoe dan ook een leuke box. Kijk zeker eens rond op de site naar producten die misschien nog beter bij jou haar passen op dit moment.

HairLust biologische supplementen en verzorgingsproducten voor het haar. HairLust biologische supplementen en verzorgingsproducten voor het haar. HairLust biologische supplementen en verzorgingsproducten voor het haar.

Ik merk echt een verbetering sinds ik de shampoo en conditioner gebruik. Ik gebruik ook de Hair Growth Formula Gummies als aanvulling op mijn verzorgingsroutine. De gummies lijken op snoepjes en ze smaken er ook naar, toch eens leuker dan gewoon een pilletje doorslikken. Deze haarvitamines worden aangeraden om je haar extra te ondersteunen, de herstellen, … er staat natuurlijk ook Hair Growth in de naam maar daar moeten we realistisch in zijn. Het is niet omdat je deze pilletjes gaat nemen en de bijhorende producten gaat gebruiken je haar opeens enorm gaat groeien. Nee, maar het ondersteunt wel je haren, ook van binnenuit! Ik ben er alvast heel erg tevreden over en kan het iedereen aanraden. Het leuke aan deze producten is ook dat ze voor iedereen werken, er zijn geen aparte producten voor andere haarkleuren.

Daarbovenop, naast de werking, zijn de producten super mooi (roze!) en ruiken ze heerlijk. Yep, ik ben fan!

Mijn haar make-over(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.