
Havermout dadel pindakaas balletjes
7 februari 2025
Maak zelf je eigen cornflakes
7 februari 2025
Granola
Ingrediënten
- 300 gram havermout
- 80 gram gehakte walnoten
- 80 gram rozijnen
- 100 gram boekweit
- 60 gram zonnebloem pitten
- 60 gram pompoen pitten
- 30 gram hennepzaad
- 15 gram zout
- kaneel
- 170 gram ahornsiroop
- 110 gram zonnebloemolie
- 130 gram pindakaas
- 1 theelepel vanille
Instructies
- Doe de ahorn siroop, zonnebloemolie, pindakaas en vanille in een pannetje en warm zachtjes op tot alles goed met elkaar vermengd is
- Doe in een andere kom alle overige ingrediënten en meng ze goed door elkaar
- Giet er nu de vloeibare ingrediënten bij en roer goed
- Neem een schaal en leg daarin bakpapier
- Giet op het bakpapier de granola en duw goed aan
- Bak in de oven voor 30 min op 160 graden
- Laat afkoelen
- Breek de "granola-koek" in stukken en bewaar ze in een afgesloten pot
Video
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!