Alweer een half jaar geleden kregen we onze eerste set Gel-a-Peel opgestuurd. Deze heb ik samen met mijn dochter uitvoerig getest, dat verslag kan je hier nog eens nalezen. Nu mochten we opnieuw een set testen, deze keer een set met parelmoer pastel kleuren!

Gel-a-Peel mama abc blog

Gel-a-Peel Parelmoer Pastel

Zelf ben ik een grote fan van heldere kleuren, een pastel kleur zou ik niet gauw verkiezen. Toch vind ik deze parelmoer pastel kleuren van Gel-a-Peel super mooi, eigenlijk veel mooier dan het paarse kleur van onze eerste set. Mijn dochter was helemaal huppelig toen ze zag dat er blinkertjes in zaten.

De Gel-a-Peel Parelmoer Pastel set is groot genoeg om wel meer dan 60 verschillende creaties te maken. Ook zit er een mal bij waar je leuke vormen kan maken met Gel-a-Peel en benodigdheden om een set oorhangers te maken. Ook zitten er tal van sjablonen bij voor armbanden en oorringen.

Gel-a-Peel mama abc blog

De doelgroep

De doelgroep is nog altijd 8+ maar in tegenstelling tot onze vorige test ging het nu veel vlotter! Bij mij ging het echt heel vlot om de gel uit de tube te krijgen, ook bij mijn dochter van 6,5 lukte het deze keer zonder problemen. Ik heb een vermoeden dat het misschien wel aan de temperatuur kan liggen. We hebben dit keer getest tijdens enkele echt warme dagen, terwijl we onze eerste test getest hebben in de winter.

Gel-a-Peel mama abc blog

De ontwerp mal

Dat was nu helemaal nieuw voor ons. De ontwerp mal werd ook meteen favoriet voor zowel mijn dochter als mijn zoon van 7 jaar. Het werkt heel simpel, je vult een mal op met Gel-a-Peel, zorgt ervoor dat de bovenkant mooi effen is door middel van het bijgeleverde schrapertje en als de gel gehard is kan je het er zo uitpellen. De verkregen bloemetjes, strikjes, … kleef je gewoon door middel van wat verse gel op een reeds gemaakt armbandje of ander juweel.

Mijn kinderen denken vaak uit the box en gebruiken die gemaakte diamantjes/bloemekes/strikjes in hun spel met Playmobil en andere. Heel leuk!

Zelf kopen?

Wij vinden het hier heel leuk creatief speelgoed waar je ook nog iets mee bent achteraf. Mocht je het zelf willen kopen, dat kan onder andere bij bol.com .

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.