Friemeldiertjes knisperboek voor baby

Knisperende Friemeldiertjes

Ik, of eigenlijk mijn baby, kreeg het knisperboekje Friemeldiertjes van Clavis Uitgeverij cadeau. Wat een onbeleefde baby had ik toch! Ze gunde het cadeau zelf geen blik waardig. De verpakking was wel interessant genoeg. Na een tijdje probeerde ze het knisperboekje toch even uit. Ik was benieuwd wat ze ervan zou vinden. Onze vorige baby’s hadden wel telkens leuke knisperboekjes, deze nog niet. Met haar 13 maanden is ze natuurlijk niet meer zo mini.

Knisperboekjes zijn vooral gemaakt voor baby’tjes vanaf 4 maanden. Onze meid kende het helemaal niet. Ik wist wel dat ze helemaal zottekes is van speelgoed die geluid maakt. Zo’n knisperboekje maakt natuurlijk ook geluid. Ik wachtte geduldig af. Na een tijdje, toen ik het knisperboekje Friemeldiertjes achteloos liet rondslingeren sloop ze ernaar toe. Ze kon de verleiding niet weerstaan. Ik hoorde geknisper en toen ik opkeek zag ik een blije baby.

Onze 13-jarige meid kroop met knisperboekje en al in haar zeteltje. Het volgende wat ze ontdekte was de slurf van de olifant. Daar kan je aan trekken. Die slurf kan je ook even uittesten met je mond, bah toch niet zo lekker!

Friemeldiertjes knisperboek voor baby

Doelgroep

Het knisperboekje Friemeldiertjes is vooral geschikt voor ontdekkende baby’tjes. Heerlijk zacht zodat ze zich niet kunnen bezeren bij hun onstuimige handelingen.

Vormgeving

Het boek is vrolijk, vol heldere kleuren en leuk getekende dieren. De oortjes van de poes, de slurf van de olifant en de sik van de leeuw is in 3D!

Friemeldiertjes knisperboek voor baby

Waarom zo’n knisperboekje leuk is

Het is gewoon heel leuk om dit knisperboek in huis te hebben omdat het er mooi uitziet. Je kan een lach proberen te ontlokken bij je baby bij het zien van de vrolijke tekeningen of het horen van de aanstekelijke knispers. Het geeft je stof om over te vertellen en te praten met je baby. Je kan samen over de dieren wrijven en de bladzijden omslaan. Samen ontdekken welke bladzijden knisperen en welke niet.

Friemeldiertjes knisperboek voor baby

Je kan het knisperboekje Friemeldiertjes van Clavis Uitgeverij kopen bij oa bol.com.

There are 3 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.