Sinds 27 maart 2019 kan je in de Veritas winkels en online de nieuwe collectie shoppen. Veritas wil vrouwen bemoedigen en in de bloemetjes zetten en daarom gaan ze samenwerken met enkele power vrouwen. Als eerste was het de beurt aan Eva Mouton.

Eva Mouton is een Gentse Illustratrice, de dochter heeft haar bij de lancering van deze kindercollectie ontmoet en is helemaal onder de indruk van hoe vlot en mooi ze kan tekenen. Bekijk hier haar website.

Het gaat om een kindercollectie voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud. Ik vind de collectie uitgebreid – maar liefst 84 producten – en volgens mij kan elk kind wel iets leuks vinden! Ook zijn er accessoires te krijgen die bij elke leeftijd passen zoals afwasbare tattoos, borduurwerk om ergens op te strijken, kei toffe ronde strandlakens, paraplu’s, … Het thema doorheen heel de collectie is de noordzee, want wie gaat nu niet eens naar onze eigen kust?

Online kan je de kindercollectie van Eva Mouton x Veritas hier bewonderen én kopen.

Eva Mouton x Veritas Kindercollectie Eva Mouton x Veritas Kindercollectie Eva Mouton x Veritas Kindercollectie Eva Mouton x Veritas Kindercollectie Eva Mouton x Veritas Kindercollectie Eva Mouton x Veritas Kindercollectie Eva Mouton x Veritas Kindercollectie

Comments are closed.