Mijn dochters zijn fan van eenhoorns en ik stiekem ook wel een beetje. We zijn ook allemaal fan van slijm. Toen we de Poopsies zagen passeren waren we dan ook énorm benieuwd ernaar. We kregen een pakketje opgestuurd en we mochten gaan ontdekken!

Poopsie Slime Surprise

Het maken van en spelen met Slime is onverdeeld populair. Dit pakket biedt de mogelijkheid om zelf slime te maken met verschillende kleuren, glitters en geuren. Kinderen kunnen er een stukje fijnmotorische creativiteit in kwijt en beleven vooral plezier aan het experimenteren, mengen en kneden van het materiaal. Ook leuk om samen met een ander te doen en/of de resultaten te delen met vriendjes of vriendinnetjes. Meedoen met wat populair is bevordert de sociale interactie.

Poopsie Slime Surprise

Poopsie Slime Surprise Unicorn

In het grote pakket zit er een kei toffe eenhoorn, door hem bepaalde combinaties te voeren en ermee te schudden kan je hem slijm laten poepen. Het slijm kan je ook gewoon in een potje maken, wat ik eigenlijk eerder zou aanraden om zeker te zijn dat de binnenkant van de Eenhoorn netjes blijft. Maar voor kinderen maakt dat natuurlijk niet zoveel uit en die vinden het geweldig om een eenhoorn te voeren en te zien poepen op het potje.

Poopsie Slime Surprise

Welke Unicorn ontdek jij? Heb jij Dazzle Darling of Whoopsie Doodle? Maak je Poopsie Slime Surprise Unicorn open en ontdek 20 magische verrassingen in de verpakking! Na deze 20 verrassingen ontdek je welke Eenhoorn jij hebt. Geef je Eenhoorn het magische eten wat je zelf maakt en ze poept het als slijm uit!

Koop de Poopsie Slime Surprise Unicorn hier.

Poopsie Slime Surprise Pack

Er zijn ook pakketten van Poopsie te verkijgen zonder eenhoorn in maar wel een bewaardoos voor het te maken slijm.

Dit Poopsie Slime Surprise! pakket Serie 1 bevat alles wat je nodig hebt om magische eenhoornpoep en slijm te maken. Gebruik eenhoornmagie en sprankels om je eenhoornpoep aan te passen. In dit pakket zitten tien magische verrassingen. Na het spelen bewaar je je poepslijm in de verzamelbare Poopsie sleutelhanger. Kun jij de extreem zeldzame eenhoorn Sprankel vinden? Er zijn er in totaal achttien om te verzamelen, verzamel ze allemaal.

Koop het kleine pakket hier.

Tip voor bij het slijm maken

Vrees niet, ik was eerst wat in paniek dat het slijm helemaal niet goed was. Het was veel te slap! Maar na een tijdje laten rusten ging het wel goed en werd het perfect stevig slijm.


Dit product heb ik gekregen, mijn reviews zijn altijd eerlijk en uit mezelf – meer lezen over hoe ik denk over samenwerkingen doe je hier. De links in dit artikel zijn affiliate, voor jou verandert er niets maar ik krijg een klein percentje indien je iets (gelijk wat) aanschaft via deze links. Dat helpt me enorm om mijn rekeningen te betalen.

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.