Ik werk samen met Disney rond de campagne “Dream Big Princess” ofwel Durf te dromen! Zoals velen onder jullie weten ben ik een echt Disney fan! Immens blij ben ik dan ook dat ik hieraan mee mag werken. De boodschap dat ik mag verspreiden is ook echt wat ik uitdraag en waar ik in geloof: Geloof in jezelf, wees moedig, creatief, denk outside the box, ga voor jou dromen, durf echt dromen, …. en ga zo maar door. De Disney Prinsessen zijn allemaal zo anders, ze hebben allemaal een ander karakter en hun eigen dromen maar in één ding zijn ze gelijk: uiteindelijk durven ze voor hun dromen te gaan én doen ze er echt iets mee.

Ariël, De kleine zeemeermin

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I wanna be where the people are⁣ I wanna see, wanna see ’em dancing⁣ Walking around on those⁣ (What do you call ’em? Oh, feet)⁣ ⁣ – The Little Mermaid⁣ ⁣ English below⁣ ⁣ Ariël, de kleine zeemeermin. Eén van de vele Disney prinsessen maar zo eigen, zo uniek. Ariël weet wat ze wil, hoe ze het wil, ze is heel levendig en fantaseert super graag. Deze eigenschappen herken ik allemaal enorm in mijn oudste dochter Emma. De andere: zoals schatten verzamelen, nieuwsgierig zijn en nog veel meer herken ik onder andere in Abel en Adam. Heerlijk om dat te zien en heerlijk om daar deel van te mogen zijn.⁣ ⁣ Ik heb een bepaalde visie over opvoeden en één van de zaken die ik probeer na te streven is mijn kinderen opvoeden tot mensen die durven dromen en durven voor hun dromen te gaan.⁣ ⁣ Herken jij karaktereigenschappen in je kinderen van Ariël?⁣ ⁣ In mezelf herken ik er trouwens ook super veel! Ariël is al van kleinsaf één van mijn favorite Disney prinsessen.⁣ ⁣ Deze post kadert in een samenwerking rond #durftedromen @disneybe meer uitleg kan je terugvinden in mijn uitgelichte highlights stories: Dream Big Princess⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Ariel, the little mermaid. One of many Disney princesses but so unique. Ariel knows what she wants and how she wants it. She is very lively and loves to fantasize. I recognize all of these traits in my eldest daughter, Emma. Other traits, such as collecting treasures, being curious and much more, I find in Abel and Adam. It’s wonderful to see and wonderful to be part of.⁣ ⁣ I have a certain vision about parenting and one of the things I am trying to pursue is to educate my children to be people who dare to dream and to chase their dreams.⁣ ⁣ Do you recognize Ariels’ character traits in your children?⁣ ⁣ In fact, I recognize a lot in myself too! Ariel has been one of my favorite Disney princesses ever since childhood.⁣ ⁣ #dreambig #dreambigprincess⁣

Een bericht gedeeld door Mom of 5 – Body Pos – Disney (@sofie_lambrecht_) op

Dream Big Lab – Ariël

Jasmine – Aladdin

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🇬🇧⬇️ “Mama, ik ben super bang, maar ik kan het wel.” Dat is nu eens iets dat perfect bij Emma past. Ze is vaak bang voor het onbekende maar uiteindelijk doet ze het wel (op haar tijd). Achteraf zegt ze het dan ook vaak op die manier, dat ze bang was maar nu ook trots is op haar overwinning. 🤩 Ze is net zoals Prinses Jasmine uit Aladdin, ze verlegt haar grenzen en gaat ervoor!💪 Herken je iets van Jasmine bij jou kinderen of jezelf? ⠀ #durftedromen @disneybe #ad⠀ ⠀ “Mommy, I’m super scared, but I can do it.” That fits Emma perfectly. Afterwards, she often says that she was scared but also proud of her victory.⠀ She is just like Princess Jasmine from Aladdin, she pushes her limits and goes for it!⠀ ⠀ #dreambigprincess

Een bericht gedeeld door Sofie * Body Pos Mom (@sofie_lambrecht_) op

Belle

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Belle van Belle en het beest vind ik altijd zo’n inspirerend personage, ik herken er heel wat van mezelf in: ik hou van boeken en droom van avonturen maar het meeste herkenbare is dat ik me ook een buitenbeetje voel). Ook in mijn dochter Emma zie ik karaktereigenschappen terug. Emma heeft net zoals Belle veel empathie en is dromerig! Toen ik haar onlangs vroeg wat ze later wil doen of worden zei ze: “Mama, ik wil net zo’n goede mama worden als jij.” Ja, daar ging mijn hart echt van smelten, maar ze was nog niet klaar: “En ook een unicorn.” Ja kind, dat wil ik ook. Liefst eentje met veel glitters en mooie vleugels!⁠ ⁠ Wat antwoorden jouw kinderen op de vraag wat ze later nog willen doen of worden?⁠ ⁠ #durftedromen #dreambigprincess #disneybe #ad @disneybe ⁠ ⁠

Een bericht gedeeld door Sofie Lambrecht, mama van vijf (@sofie_lambrecht_) op

Vaiana

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vaiana heeft een sterke wil en gaat ervoor. Ze blijft niet bij de pakken neerzitten en blijft proberen tot het haar lukt. Daarbij houdt ze enorm van de oceaan. Ohja daar kan ik mezelf en ook mijn dochter Emma in herkennen. Emma weet ook enorm goed wat ze wil en met de juiste steun gaat ze er ook helemaal voor. ⁠ ⁠ Zag je al op YouTube Disney België dat ik de troon van Vaiana gemaakt heb als challenge met @tianykirilove ? Wat vond je ervan?⁠ ⁠ Emma is trouwens super fan van de film Vaiana, gelukkig zie ik hem ook enorm graag en leg ik hem met plezier voor de zoveelste keer op. De liedjes meezingen lukt zonder problemen. Zijn jullie ook zo’n fan van deze avontuurlijke prinses? ⁠ ⁠ #durftedromen @disneybe #ad⠀⁠ #dreambigprincess⁠ ⁠

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ Mama ♥️ Body Pos (@sofie_lambrecht_) op

Dream Big Lab – Vaiana

Comments are closed.