Mijn zus is ondertussen al 28 weken en iets zwanger. Ze heeft een kei mooie bolle buik! Helaas zorgt die buik ook voor last, niet alleen bij het lange rechtstaan maar ook bij het liggen. Liggen met een bolle buik is helemaal anders! Zeker als het kindje groter en zwaarder wordt neemt hij of zij wat meer ruimte in en kunnen bepaalde houdingen niet meer comfortabel zijn. Mijn zus ligt heel graag op haar zij in de zetel en in bed. Dit ging niet meer doordat de bolle buik teveel druk uitoefende, ze kreeg er buikpijn en zelfs rugpijn van. Gelukkig ontdekten we de Dream Belt van Babymoov! Mijn zus was meteen lyrisch:

[beautifulquote align=”full” cite=””]Die band is super!! Ik lig al een uur op m’n zij in de zetel! Is wat wennen, maar buik blijft op z’n plaats door die verdikte zijstukken. Voelt ook super zacht aan![/beautifulquote]
Heel blij om te horen dat het werkt voor haar, dit zei ze letterlijk tegen mij op onze chat toen ze de band voor het eerst aanhad. Toen was ze ongeveer 22 weken zwanger. Nu doet ze hem nog altijd dagelijks aan om in de zetel mee te liggen en ook om te slapen. Tot nu hoor ik nog altijd positieve verhalen van haar over het gebruik van de Dream Belt. Ik ben vooral blij dat ze er echt  mee geholpen is en dat ze zo in haar favoriete positie kan uitrusten en genieten van de groeiende baby in haar buik.
Babymoov Dream Belt Mama ABC Blog

Ik lig een uur op mijn zij in de zetel met de Dream Belt

De Dream Belt van Babymoov vervangt in principe het klassiek zwangerschapskussen of ook wel borstvoedingskussen genoemd. Je weet wel, zo’n lange worst! De Dream Belt is handiger omdat het altijd op de goede plaats blijft zitten. Er is ook een bot vormig kussen verkrijgbaar “Mum & B” dat praktisch is om tussen de benen te stoppen of onder de nek of waar dan ook.

Deze Dream Belt is van het merk Babymoov. De ergonomische riem is ideaal voor de positie van het lichaam tijdens het slapen. Doordat de Dream Belt de bewegingen van het lichaam volgt tijdens de nacht, zorgt dit voor optimaal comfort en intense relaxtie. De 2 elastische banden houden de buik op zijn plaats. Door middel van klittenband sluiting aan de achterzijde kun je hem makkelijke vast maken. Door de stretch stof is de Dream Belt zich aan elk stadium van de zwagerschap aan te passen. 2 versteviging in memoryfoam om de holte tussen de buik en matras op te vullen. Kan onmiddellijk op de huid worden gedragen of op de kleding. Wassen van de hoezen op 40 graden.

Babymoov Dream Belt Mama ABC Blog

Babymoov Dream Belt Mama ABC Blog

Ik heb mijn zus er enkel positief over gehoord. Dus ik zou zeggen: een echte aanrader!

De band is onder andere te koop bij bol.com.

De Mum & B is ook een voedingskussen

Naast de Dream Belt is er zoals eerder vernoemd ook een Mum & B voedingskussen beschikbaar. Tijdens de zwangerschap kan je deze gebruiken om bv tussen de benen te steken als je op de zij ligt. Na de bevalling is het Mum & B kussen ook te gebruiken als voedingskussen of gewoon om blijvend extra lekker te liggen in bed of in de zetel. Het stopt dus niet bij de bevalling!

Ook de Mum & B is te verkrijgen bij bol.com – kijk maar eens verder, er zijn verschillende designs te koop.

Babymoov Dream Belt Mama ABC Blog

Hebben jullie ervaring met de Dream Belt? Vertel het me!

Liefs,
Sofie

There are 2 comments

Comments are closed.