Wie mij al langer volgt weet dat ik op dieet wil maar euh dat nog niet echt gelukt is het voorbije jaar. Wie me nog langer volgt weet dat ik drie jaar geleden wel eens 30 kilogram was afgevallen, maarja toen werd ik zwanger van onze laatste baby …. Nu, gedaan met de frustraties. In 2018 ga ik ervoor. Meer zelfs, ik ga er niet alleen voor! Nee, ik doe dat samen met mijn vriendin Sandra en met jullie allemaal! Yes, 2018 is het jaar van “Afvallen met Sandra en Sofie”. In 2018 gaan we afvallen!

Afvallen met Sandra en Sofie

Nu, natuurlijk stopt het niet na 2018 maar laat ons ergens beginnen, nietwaar. Sandra en ik, we kennen elkaar al meer dan tien jaar en zijn heel erg goede vriendinnen. Sandra is ongeveer even groot als ik (2 cm kleiner!) en we wegen nagenoeg hetzelfde. Heel leuk om een vriendin te hebben met dezelfde start en dezelfde problemen. Nouja, ik gun Sandra natuurlijk minder problemen en een heel vlotte afval race. Ahja! Toch is het fijn om iemand naast me te hebben die me begrijpt, me kan bemoedigen of gewoon eens samen met me kan roepen en gefrustreerd zijn.

Maar, ik ben ook niet van plan om dat enkel met Sandra te doen. Nee, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wil jij ook afvallen in 2018? Laat van je horen!

We gaan onze “Afvallen met sandra en Sofie” vastleggen op video. Vandaag staat de eerste video online op mijn kanaal en  net dezelfde ook op Sandra haar kanaal. De volgende video’s gaan niet dezelfde zijn op beide kanalen.

Bekijk hier onze intro video:

Heb je nu al vragen voor ons? Stel ze gerust, hier in de comments, op YouTube of via mail.

Mijn frustraties en gelukjes kan je volgen in mijn weekvlogs en natuurlijk de specifieke video’s over dit onderwerp. Net zoals op Instagram #afvallenmetsandraensofie . Vast zal er af en toe ook wel iets vermeld worden op deze blog en/of op mijn facebookpagina.

Veel liefs,
Sofie

There are 3 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.