Nu we allemaal wat meer binnen zitten en eventueel zelfs moeten thuiswerken met kinderen is dit lijstje precies wat jij nodig hebt! En mijn grote favoriet Descendants is terug, alle films! Vampirina doet het hier ook altijd goed en DuckTales zijn zoiezo toppers.

Disney Channel

Nieuwe afleveringen Ravens Huis

disney channel mei 2020

Volg het leven van de beste vriendinnen Raven en Chelsea en hun kinderen. De twee allenstaande mama’s wonen samen in één huis met Raven’s 11-jarige tweeling Brooker en Nia en Chelsea’s 9-jarige zoon Levi. En ook hun buurmeisje Tess is er altijd te vinden! Het is er steeds een chaotische, maar vooral ook heel gezellige boel. Raven heeft ook een speciale gave: ze krijgt soms visioenen te zien, alleen weten haar kinderen daar niks van af. Al snel blijkt dat haar zoon Brooker die gave ook heeft, maar dat is dan weer geheim voor Raven..
Vanaf 25 mei maandag t.e.m. vrijdag om 19.50 uur

Disney channel Marathon-Tijd!

 

Groen in de Grote Stad marathon, elke dag vanaf maandag 4 mei t.e.m. zondag 10 mei
Ducktales marathon, elke dag vanaf maandag 11 mei t.e.m. vrijdag 15 mei

Descendants 1, 2 en 3

  • Ik ben een kei kei kei harde Descendants fan, ik heb de films opgenomen en al tientallen keren bekeken! Dus echt een tip, ik kijk er enorm graag naar en mijn kinderen ook. Vooral mijn oudste dochter van negen jaar is fan sinds het begin.disney channel mei 2020
  • Descendants 3 woensdag 6 mei om 18.25 uur
  • Descendants 1 : Sing-a-Long  zondag 10 mei om 16.20 uur
  • Descendants 3 : Unlocking Secrets (speciale versie)  zaterdag 16 mei om 10.00 uur
  • Descendants 2 : Emojified zondag 17 mei om 16.20 uur
  • Descendants 3 : Break this Down (speciale versie) vrijdag 22 mei om 19.50 uur

Zombies 1

Wat wij vinden van Zombies 1 kan je trouwens hier lezen!

Zombies 1
donderdag 21 mei om 18.25 uur

Disney Junior

Vampirina

Disney Junior Mei 2020

Vampirina is een nieuw meisje in de stad! Ze verhuisde samen met haar familie van vampieren en monsters van Transsylvanië naar Pennsylvania. En ze zijn klaar om iedereen te laten zien wat het betekent om het leven op de spooktaculaire manier te leven! Vee kan niet wachten om nieuwe vrienden te maken in de stad. Maar nadat ze ziet hoe hun vleesetende huisplant de nieuwe buren afschrikt, is ze bang dat het maken van nieuwe vrienden niet zo gemakkelijk zal zijn als ze had verwacht.
Van 4 tot 12 mei, Maandag t.e.m. vrijdag om 17.30 uur

Puppy Vriendjes

Disney Junior Mei 2020

Bingo en Rolly gaan samen op leuke, spannende missies in de nieuwe Puppy Speelopvang; een dagopvang voor hondjes en allerlei andere huisdieren. Samen met hun buurmeisje Keia en hun nieuwe vriendinnetje Lollie ontdekken ze nieuwe plaatsen, maken ze nog meer nieuwe vriendjes en bewijzen ze dat ze de gekste dingen zouden doen voor hun baasjes… én voor elkaar!
Van 18 tot 29 mei, Maandag t.e.m. vrijdag om 17.00 uur

Fancy Nancy Clancy

Disney Junior Mei 2020

Maak kennis met de zesjarige Nancy en volg haar avonturen waarin ze de gewone dingen bijzonder maakt. Zelfs wanneer de dingen niet gaan zoals verwacht maakt ze er iets fantastisch van met behulp van haar familie en vrienden, haar hond Frenchy en haar lievelingspop Marabelle. Nancy weet dat niets in de wereld fancier is dan jezelf zijn!
Vanaf maandag 4 mei t.e.m. vrijdag 8 mei om 15.25 uur

Comments are closed.