Cadeautjes geven aan mannen is niet altijd zo eenvoudig merk ik in mijn omgeving. Nou, dan heb ik zeker een tip voor jullie. Waarom het moeilijk maken als het makkelijk kan. Zeker als je zelf, als vrouw van, daar nog een voordeel bij hebt. Wij hebben allemaal ogen gekregen om te kijken en God weet dat wij onze mannen graag zien om wie ze zijn. Toch is het leuk meegenomen als onze mannen er ook nog eens goed uitzien, nietwaar.

De kleren maken de man

Het cliché gaat dat alle vrouwen houden van een man in pak. Of dat een kostuum is of een soort uniform, alle vrouwen vallen in zwijm. Of zo hoort het toch. Nou, ik moet eerlijk toegeven dat ik daar ook wel bij hoor. Ik hou ervan als mijn man zijn kostuum aanheeft. Het is toch net iets makkelijker om na die 10 jaren huwelijk de vlindertjes terug te voelen als mijn man er deftiger uitziet dan gemiddeld. Ik vind het heerlijk en telkens een moment van even zuchtend stilstaan bij het feit dat ik mijzelf gelukkig mag prijzen. Het is een win win situatie! Man blij met een mooi kostuum en vrouw blij met een mooie man.

Cadeautip mannen Colbert

Cadeautip

Dus, waarom zou je je man dan eens geen kostuum of andere knappe kleding cadeau geven? Weet je niet goed waar te beginnen. Wel, je kan bijvoorbeeld even rond surfen op McGregor.be. Daar hebben ze naar mijn smaak zeker heel mooie zaken voor verschillende soorten mannen. Het hoeft trouwens niet altijd een een compleet kostuum te zijn. Je kan ook zelf eentje samenstellen of bijvoorbeeld enkel zo’n sexy colbert kopen. Het voordeel van een los item te kopen is dat ze dat ook makkelijk kunnen combineren op een andere broek, het hoeft niet altijd helemaal chique te zijn.

Cadeautip mannen Colbert

Ik denk dat de meeste mannen het kunnen waarderen om een kledingstuk te krijgen waar je goed over nagedacht hebt. Om het wat pikanter te maken kan je altijd een bijpassend lingeriesetje – voor jezelf – erbij kopen. Laat je maar volledig gaan!

Comments are closed.