Lange tijd na onze verbouwingen voelde ik me niet meteen echt knus thuis in mijn grote open living. Een open living is heel fijn om in te wonen, zeker als je veel kinderen hebt. Zo heb je altijd contact met elkaar en overzicht. Ja, ik mis zo wel eens een afgesloten speelruimte maar ik ben ook wel blij dat we gewoon allemaal één geheel vormen. Rommel en speelgoed hoort er nu ook bij en over een aantal jaren zal dat ook weer minder zijn en gaan we het vast nog missen. Nu, waar ik mee begon is dat ik op zoek was naar een knus gevoel in mijn grote open living. Ondertussen heb ik dat gevoel wel en ik vertel graag hoe ik dit deed.

Personaliseer muren en hoekjes met leuke canvassen

We hebben niet zo heel veel vrije muren om een foto canvas aan te hangen maar wel voldoende om een fijne sfeer te creëren.  Zo hadden we al vanaf het begin vijf  kleine canvassen hangen van de vijf kinderen als baby. Onze trouwfoto hebben we ook al een hele tijd maar onlangs bestelde ik nog twee grote canvassen bij van mij en mijn man. Een tijdje terug namen we foto’s in het thema Sneeuwwitje ter ere van onze huwelijksverjaardag. We vonden die foto’s zo lief en vrolijk dat we ze nu hebben laten drukken op canvassen. Dus sinds kort staan deze ook te pronken in onze living en ik ben daar super blij mee!

De canvassen hebben we deze keer laten maken bij BesteCanvas.be. Het was de eerste keer dat ik daar besteld heb en ik ben er best tevreden over, het maken van de canvassen ging vlot en was duidelijk. De levering was in orde en prijs zit goed. Dus zeker een tip als je nog een canvas zoekt.

interieur canvas sofie lambrecht

Creëer gezellige hoekjes

Het is niet omdat we een grote open ruimte hebben als living dat we geen gezellig hoekjes kunnen inrichten. Zo hebben we een hele tijd beslist om onze hoekzetel helemaal om te draaien, nu sluit deze een klein stukje visueel de eethoek van de zithoek af. Zorgt voor een grotere zitgedeelte en maakt het veel gezelliger! Ik versleep graag en vaak met meubels, ik heb daar de mogelijkheid en de ruimte voor en dat maakt veel verschil.

Planten en bloemen

Ik heb me ook heel veel planten aangeschaft, de vraag is wel hoelang ze hier overleven want euh ja ik ben daar niet goed in. Maar planten geven een instant thuis en knus gevoel. Ik koos voor hoge planten die niet zoveel water en direct zonlicht nodig hebben omdat we dat ook niet echt in huis hebben. Ik ben er alvast super blij mee!

Voorzie haakjes in muren voor vlaggen

Wat ik ook super gezellig vind zijn vlaggetjes of andere decoratie bij verjaardag en feestdagen. Wij hebben enkele vaste haken in de muren gedaan zodat we onze vlaggen super makkelijk eraan kunnen hangen en eraf kunnen halen. De haakjes zijn permanent en worden hier kei veel gebruikt!

Extra leuk: 15% korting op foto op canvas

Gebruik de code SOFIELAMBRECHT om 15% korting te krijgen bij BesteCanvas.be.

Comments are closed.