Een zwangerschap duurt dan wel gemiddeld 9 maanden maar die periode ben je ook gauw weer vergeten! Daarom heb ik zelf een invulboek gemaakt voor tijdens de zwangerschap. Ik heb namelijk een eigen webshop waar ik verschillende sets mijlpaalkaartjes verkoop. Sinds kort verkoop ik er ook het leuke invulboek voor tijdens de zwangerschap.

Invulboek Zwangerschap

Het zwangerschapsinvulboek telt maar liefst 156 pagina’s! Er is heel erg veel plaats om te noteren en om foto’s en echo’s te kleven! Dit invulboek zwangerschap kan je zo persoonlijk maken als je zelf wil.

Invulboek Zwangerschap Mama ABC BLog

Je kan per maand noteren en per week. Ook is er plaats voorzien waar je de namen kan noteren, hoeveel je zelf bent bijgekomen en allerlei belangrijke of gewoon leuke notities kan maken. Kortom, het is een boekje waar je later met veel plezier terug in zal terug kijken!

Invulboek Zwangerschap Mama ABC BLog

Invulboek Zwangerschap Mama ABC BLog

Er zijn twee versies beschikbaar

Invulboek Zwangerschap Mama ABC BLog

 

Koop de boekjes en de sets op mijn webshop – via bol.com – Mama ABC.

Mijlpaalkaarten Zwangerschap

De mijlpaalkaarten set is gigantisch, deze set om tijdens de zwangerschap te gebruiken telt maar liefst 57 kaarten. De set kan je gebruiken vanaf het prille begin tot 42 weken zwanger! Er zitten week-kaartjes in, aankondigingskaartjes, is het een meisje of jongen? Heb je last van nesteldrang of goestingskes? Alles kan je vastleggen en noteren, want de achterkanten zijn allemaal blanco en beschrijfbaar.

Mijlpaalkaarten Zwangerschap

Mijlpaalkaarten Zwangerschap

Zwangerschapskussen van Doomoo

Als je zwanger bent is het vaak wat zoeken naar houdingen zowel in de zetel als in bed. Het zwangerschapskussen van Doomoo kan daarbij ondersteuning bieden. De unieke vorm zorgt ervoor dat je het op veel manieren kan gebruiken. Het zwangerschapskussen kan je tussen je benen stoppen, onder je buik, achter je rug, … waar dan ook zolang jij er veel beter door ligt of zit!

Zwangerschap mijlpaalkaarten boek kussen

Zwangerschap mijlpaalkaarten boek kussen

 

WIN dit pakket! AFGELOPEN

Ik mag 1 iemand gelukkig maken met een super leuk zwangerschapspakket: Het zwangerschap invulboek, een set zwangerschapsmijlpaalkaarten en het zwangerschapskussen van Doomoo!

Wat moet je daarvoor doen?

  • Geef hieronder een comment

en/of

Heel veel succes! Deze wedstrijd loopt tot en met 6 juli 2017 20u. De winnaar zal hier bekend gemaakt worden en ook een privé bericht ontvangen. – De winnaar is Emily Vandermeulen.

Ohja, neem zeker eens een kijkje op mijn webshop want de andere mijlpaalkaarten zijn ook super leuk!

There are 21 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.