Vorig jaar was de eerste (mama)bloggersdag. Toen maakte ik de aankondiging van de blog-naam-verandering. Dus Mama ABC bestaat 1 jaar! Tijd voor een feestje en wat is er dan leuker om dingen weg te geven? Over de winactie lees je onderaan dit artikel meer.

Nou, oorspronkelijk was Mama ABC languit Appelmoes, Bruisballen en Chocolade. Dat is het trouwens nog altijd, maar eigenlijk spreek ik altijd van Mama ABC. Dat spreekt natuurlijk makkelijk en onthouden de mensen ook heel goed. Maar de oorsprong van het ABC ligt nog altijd bij Appelmoes, Bruisballen en Chocolade. Lees er hier meer over.

Je bent hier voor het eerst? Lees dit!Plopsaland De Panne Mama ABC Blog

De kans is groot dat je komt langs gehopt door collega bloggers en mijn blog helemaal niet kent. Wel, ik ben Sofie, prille dertiger en al meer dan tien jaar getrouwd met mijn man en tevens papa van onze vijf kinderen. Ja, je leest het goed, ik heb vijf kinderen. Allemaal gepland en heel erg welkom. De oudste is bijna 8 jaar en de jongste is 18 maanden oud. Er zijn drie jongens en twee meisjes, dus op mijn blog kan je verhalen vinden over zowel spelen met de Nintendo Switch als koddige ZoefZoef dieren. Ik trek er heel erg graag op uit, meestal doe ik dat samen met mijn gezin. Niet alleen maken wij leuke daguitstapjes, maar met ons gezin met zeven personen trekken wij er ook graag op uit voor een weekendje of enkele weken. Ik deel op deze blog mijn ervaring als mama, toffe tips en inspiratie dit alles door mijn eigen beleving. Ik draag eerlijkheid hoog in het vaandel, ben nieuwsgierig, leergierig en best gepassioneerd. Ik geniet regelmatig van een heerlijk warm ontspannend bad terwijl ik een romannetje lees, ik ben eeuwig en altijd op dieet wat mijn chocoladeverslaving niet tof vindt, ik hou van schrijven en andere uitingen van creativiteit.

Verjaardagsfeest

 

Ik ben thuisblijfmama maar dat is door deze blog, webshop en project Eva nogal uit de hand aan het lopen. Maar voornamelijk ben ik thuis voor de kinderen en ben ik diegene dat ze 99% van de keren gaat afzetten en ophalen op school, de baby blijft gewoon altijd bij mij.

Je kan me dagelijks volgen op Instagram en ook heb ik een facebookpagina. Mijn webshop vind je hier.

Mama Bloggersdag

Mama bloggersdag mama abc blog

We vormen dit jaar met 65 mama bloggers een cirkel. Je kan van de ene naar de andere blog hoppen, kennis maken met de mama achter de blog en kans maken op een toffe prijs. Het is heel fijn om hier aan deel te nemen en zo zelf nieuwe blogs leren kennen, maar vooral dat er nieuwe lezers langskomen. Ik vind de interactie op social media echt zo leuk en fijn.

In het rondje voor mij staat Jodi van liefthuis.nl. Jodi en haar blog kende ik zelf niet echt voor deze bloghop. Natuurlijk nam ik een kijkje op haar blog en ik was meteen gecharmeerd door haar stijl en persoonlijke aanpak. Jodi is mama van een jongetje en in verwachting van een tweede kindje. Ze schrijft over haar huis, haar lief en haar leven. Heel leuk en zeker de moeite waard om dus door te hoppen tot bij haar!

Zelf mag ik jullie door laten hoppen naar Charlotte van aukjeswereld.nl . Charlotte kende ik wel al voor deze hop, ik volg haar via Facebook en Instagram. Charlotte is 31 jaar, getrouwd en ze heeft twee kinderen! Ga maar lekker zelf verder ontdekken wat ze te bieden heeft op haar blog en met deze bloghop. Waag natuurlijk eerst hier even een kansje op onderstaand pakket voor jezelf of om cadeau te geven!

WIN dit kraamcadeau setje

Mijlpaalkaarten Mama ABC

Het setje bestaat uit mijlpaalkaarten naar keuze (met uitzondering van de zwangerschapsmijlpaalkaarten) + een fles NIVEA Baby Reinigende melk (super zacht en heerlijk!).

Wat je daarvoor moet doen? Heel erg simpel: Geef hieronder een comment. That’s it.

Mijn facebookpagina en/of instagram leuk vinden is telkens een extra kans. Altijd leuk, toch!

 

Heel veel succes. De winnaar zal hier bekend gemaakt worden en een privé mail ontvangen. De winnaar krijgt 48 uur de tijd om te reageren, indien ik niets te horen krijg loot ik een andere winnaar. De wedstrijd loopt tot 16 september 2017 20u. Het pakketje wordt enkel verstuurd naar een adres binnen België of Nederland.