Bellewaerde Fiesta Mortal

Bellewaerde Fiesta Mortal Bellewaerde Fiesta Mortal

Bellewaerde Fiesta Mortal

 

Bellewaerde is tot en met 4 november helemaal ondergedompeld in Halloweensfeer. Ze hebben gekozen voor het thema Fiësta Mortal en dat uitgewerkt tot in de kleinste details.

Nieuwe kaart en andere namen

Ik hou van een totaal concept en dat deed Bellewaerde tot in de puntjes. Zo is er een speciale nieuwe kaart van het pretpark, de “Fiësta Mortal” kaart. De verschillende delen van het pretpark kregen ook een andere, griezelige, naam en ook enkele attracties werden voor de gelegenheid even anders genoemd.

Bellewaerde Fiesta Mortal

Hou de monsters weg

Doorheen het park lopen er animatie figuren in halloweenstijl. Dat is heel leuk voor veel mensen en kinderen maar niet alleen wil dat ze dichterbij komen. Je kan gratis aan de ingang van het park een tattoo verkrijgen en als je deze zichtbaar draagt of toont blijven ze op een afstandje. Zo kan werkelijk het hele gezin genieten van Fiësta Mortal in Bellewaerde zonder stress.

Bellewaerde Fiesta Mortal

5 Griezelhuizen en nog veel meer

Speciaal voor Halloween zijn er vijf extra griezelige griezelhuizen, voor enkele daarvan moet je bijbetalen maar het schijnt werkelijk de moeite te zijn. Wij gingen er niet in omdat ikzelf niet graag griezel – ja dat geef ik toe. Er is ook wel en griezel park voor families en daar ging mijn man met enkele kinderen in. Ja, kijk, ik snap gewoon écht niet wat er leuk is aan je te laten verschieten. Nee dank je. Geef mij maar een rollercoaster waar ik tig keer ondersteboven ga.

Bellewaerde Fiesta Mortal

Speciaal voor de kinderen

  • Bubble show: Een magische bellenblaasshow
  • Doolhof: Een spannend Halloween doolhof
  • Trollcave 3D: Plezier voor de allerkleinsten
  • Trolldance: Draai rond samen met de trollen
  • Trollballoons: Zwier door de lucht
  • Trollexpress: Reis doorheen trollpark

Genieten van Bellewaerde

Natuurlijk kan je ook gewoon genieten van het Bellewaerde pretpark. Ik vond de Halloweenwest versiering wel kei tof om te zien en de rook overal met de invallende zonnestralen maakt het park enorm mooi. Ik hou dan niet van griezelen maar ik heb wel genoten van in het park rond te wandelen, op attracties te zitten en mijn gezien te zien genieten! Graag meer van dat.

Bellewaerde Fiesta Mortal Bellewaerde Fiesta Mortal Bellewaerde Fiesta Mortal

Fiësta Mortal in Bellewaerde

Fiësta Mortal duurt nog tot en met 4 november. Voor meer informatie qua uren, dagen en er is ook een kinderen niet toegelaten avond voor de écht durvers kijk maar eens op hun website.

Bekijk de vlog


Dit uitstapje heb ik gekregen, mijn reviews zijn altijd eerlijk en uit mezelf – meer lezen over hoe ik denk over samenwerkingen doe je hier

Comments are closed.