film bad moms loedermoeder our happily ever after ohea

Bij ons, in België en Nederland toch, zijn de loedermoeders in opmars. Hier en daar lees je er wel over, via verschillende blogs, ik heb er al eens de tag van ingevuld. Ook bij Instagram en twitter zie je de hashtag #loedermoeder af en toe de revue passeren. In Amerika gaan ze tegenwoordig nog een stapje verder. Daar zijn er vaak mama’s die zich echt helemaal afzetten tegen de perfecte mama’s. Nouja, toch mama’s die perfect lijken. Want helemaal perfect, dat lijkt me niet mogelijk.

De perfecte mama zijn

Mocht ik het voor het kiezen hebben zou ik een perfecte mama zijn. Zo een mama dat altijd rustig is, waar de kinderen vanzelfsprekend altijd rondhuppelen als konijntjes in een vers groen grasveld vol met klavertjes vier. Als dat eens het geval niet is kan ik dat in een vingerknip, op mijn hurken en op een rustige toon uitpraten. Een perfecte mama en vrolijke kinderen, om het plaatje compleet te maken hoort daar ook een een net en vrolijk huis bij. Geen rommel en kruimels op de grond. Op elk moment van de dag een Pinterest of Instagram perfect foto kunnen nemen zonder mezelf in kamasutra waardige posities te manoeuvreren om toch die uitgesmeerde chocoboterhammen niet in beeld te hebben.

Nouja, ik ben dat dus niet. Een loedermoedermoeder noem ik mij ook wel niet.  Ja, de kinderen gaan hier volgens bepaalde maatstaven niet genoeg in bad. Ze krijgen teveel suiker en slechte E-nummers. Er passeren, naar mijn eigen bescheiden mening, voldoende foto’s op mijn verschillende social media kanalen waar dat duidelijk is. Ja, ik verlies wel eens mijn geduld. Ik steek dat ook niet onder stoelen en banken. Toch voel ik me niet meteen aangesproken als loedermoeder.

Bad Moms

Komedie van de schrijvers van The Hangover met Mila Kunis als overwerkte moeder die het zat is.
Amy heeft het allemaal. Een succesvolle carrière, een stel hyperintelligente kinderen en een prachtig huis. Stiekem is Amy hartstikke overwerkt en ze stevent af op een dikke inzinking. Met steun van twee andere moeders die de onmogelijke standaarden zat zijn besluit ze alles te laten varen en helemaal los te gaan. Maar dit wordt niet geaccepteerd door de plaatselijke Queen Bee.
Cast: Mila Kunis , Jada Pinkett Smith, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Appelgate
Regie: John Lucas, Scott Moore

Zelf heb ik geen ervaring met én een carrière én de kinderen én het huishouden draaiende te houden. Ik koos er namelijk helemaal bewust voor om thuis te blijven voor de kindjes.  Een van mijn beste beslissingen ooit. Ik geniet er zo van. Ik weet dat het niet voor iedereen is weggelegd en dat is zeker ok. Elke mama is anders en elk gezin ook. Toch kan ik me er wel iets bij voorstellen, alle balletjes hoog houden is niet simpel. Zeker niet als het heel hoge standaarden zijn en je het perfect wilt doen. Zelfs zonder die carrière is dat al een hele kunst. Mijn lukt het in elk geval niet. Gelukkig kan ik mij daar wel op een bepaalde manier bij neerleggen.

Elke mama verdient een avondje uit

Of je nu gaat werken, een gewone job of echt de carriere ladder op wilt. Of je nu thuis bent voor de kinderen. Of je nu 1 kind, 3 kinderen of 7 kinderen hebt. Elke mama verdient een avondje uit. Een namiddag kan natuurlijk ook als dat beter uitkomt.

Ik kan daar persoonlijk zo van genieten. Een goede film in de bioscoop. Even weg van het gezin en met een goede vriendin op naar de film. Heerlijk. Ik moet zeggen dat ik het weinig doe. Maar als het zover is geniet ik er wel enorm van.

Dus, bekijk al maar je agenda. Vertel je partner maar dat je even weggaat! Want ik mag 5 duotickets weggeven voor de film Bad Moms!

Win 5 duotickets voor de bioscoopfilm Bad Moms – AFGELOPEN

Ik mag 5 keer 2 tickets weggeven voor de film Bad Moms. Deze tickets zijn vrij te gebruiken in een Kinepolis naar keuze op een datum en uur naar keuze.

Hoe je kan winnen

Heel simpel, je hebt twee mogelijkheden. Je mag ze alletwee volgen.

Let op. Enkel te gebruiken in Belgïe. Je mag de tickets ook altijd doorgeven natuurlijk. Als man mag je ook meedoen en je mag ook een mannelijke vriend meenemen 😉 geen enkel probleem.

  • Geef hieronder, op deze blog, op dit artikel een comment. Met wie wil je deze film bekijken?
  • Like mijn facebook pagina en deel dit artikel openbaar (anders kan ik dat niet opvolgen), tag per reactie een vriendin waarmee je deze film wilt bekijken. Elke reactie maakt kans.

Na maandag 05 september 2016 20u zal ik de winnaar persoonlijk mailen (of een pb op facebook) én openbaar bekend maken via een reactie op deze blog en op facebook. De winnaars zijn:  Valerie Jonckers, roos, Jill Neuts-Christiaens, Lien En Greg Vroman-Vanglabeke en Tamara Philippaerts.

There are 36 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.