Weer een dag geleefd in mijn lichaam. Ik ben vandaag gaan zwemmen, ik bracht mijn kinderen naar school en ik kon gewoon mezelf zijn. Ik wil de komende tijd wat bewuster bezig zijn met dankbaar zijn voor mijn lichaam.⁠

Want iets waar je dankbaar voor bent daar wil je goed voor zorgen, toch? Nou, ik wil nog beter voor mijn lichaam gaan zorgen. Mijn lichaam verdient het. En jouw lichaam ook.⁠

Hoe kan je nu beter voor je lichaam gaan zorgen? Je kan er natuurlijk een heerlijk reukende body lotion op smeren maar dat bedoel ik niet meteen. Ik bedoel zaken zoals:⁠

  • Dankbaar zijn voor je lichaam en er geen afkeer van hebben⁠
  • Bewegen omdat het leuk is fijn zal voelen⁠
  • Gebalanceerd eten omdat je lichaam het waard is en al die dingen kan doen voor jou⁠
  • Mild zijn voor jezelf⁠

Voor mij hoort daar zeker ook nog bij: Geen crash diëten volgen of zelfs maar opzoeken.⁠

Hoe ik dat nu nog bewuster ga doen de komende dagen en weken?⁠

❤️ Zwemmen – Ik ben reeds goed begonnen met een paar keer per week te gaan zwemmen.⁠
❤️ Variatie in mijn eten – Daarnaast wil ik terug inzetten op iets bewuster bezig zijn met wat ik eet. Ik eet natuurlijk niet altijd (on)gezond en ik denk dat ik best goed bezig ben maar ik kan wel wat variatie gebruiken terug merk ik dus daar ga ik wat meer op inzetten.⁠
❤️ Positieve affirmaties uitspreken ‘s morgens of ‘s avonds over mijn lichaam⁠

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofie ♥️ Creative Magic (@curses_and_kisses) on

This is my summer body #thisismysummerbody

Comments are closed.