Moederdag Cadeau Ideeën Sofie Lambrecht

Moederdag, één dag in het jaar waar alle mama’s eens extra in de bloemetjes gezet worden. Elke mama verdient op zen minst een bemoedigend woordje, een schouderklopje, eventjes erkenning en een koffiekoek. Moederdag hoeft niet duur te zijn, woordjes zijn gratis en iets knutselen kan ook heel goedkoop. Of ergens naartoe gaan, een picknick in het park of eigen tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos maar niet altijd te vinden. Daarom deze lijst. Een lijst dat blijft groeien, ik raad dus aan om deze lijst ergens in op te slaan of de afbeelding te pinnen!

Moederdag cadeau zelf maken

  • Kaart in de vorm van een hart knutselen met de kinderen. Klik hier om naar de instructies te gaan.

Cadeautjes kopen

  • Chocolade! De meeste mama’s houden van heerlijke chocolade. Zo heeft Elisabeth in 2018 een geweldige serie gemaakt speciaal voor moederdag. Een schoen uit chocolade doet het natuurlijk ook altijd goed!
  • Bloemen. Bloemen zijn fleurig, kleurig en geurig. Zoek de mooiste bloemen uit voor jou mama en hou rekening met haar favorieten.
  • Sieraden. Sieraden heb je in alle maten, vormen en prijsklassen. Maar een sieraad met een symbool of de naam van de kindjes erop doet het altijd enorm goed op moederdag. Kijk hier en hier.
  • Fotocanvas. Mama’s vinden foto’s van hun (klein)kinderen heerlijk.
  • Smartphone. Is je mama al wat ouder en heeft ze het moeilijk om te werken met een “gewone” smartphone, dan is de smartphone van Doro ideaal!
  • Een hippe Fluo Stylo van Caran D’Ache. Een balpen geven in stijl kan zeker en deze is ideaal!

Leuke uitstapjes voor moederdag

  • Ga picknicken in het park. Neem zeker het lievelingseten mee van mama!

Uiteten met moederdag

Als er kleine kinderen bij zijn zoek je het best een restaurantje dat kindvriendelijk is. Onderstaande lijst is daarop afgestemd.

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.