Unboxing Baby Secrets

Mijn oudste dochter is dol op unboxing video’s bekijken, ze kan daar echt heel erg lang naar kijken en ze geniet daar enorm van. Ook vindt ze het leuk om er zelf te maken! Dus toen er een pakketje kwam met Baby Secrets maakten we samen nog eens een Unboxing video.

Wat zijn Baby Secrets

Baby Secrets Sofie Lambrecht Blog

Verzamel, speel en ontdek of je baby een jongen of een meisje is.

Baby Secrets Sofie Lambrecht Blog

Elk van deze schattige baby’s verbergen een geheim. Vul de badkuip met koud water en zet de baby erin. Kijk hoe de luier van kleur verandert. Roze of blauw? Jongen of meisje? Geef je baby een naam en vul het geboortebewijs in. Elke Baby Secret heeft een eigen karakter of favoriete activiteit. Sommige baby’s zijn makkelijk te vinden, andere zijn zeldzamer. Misschien vind je zelfs wel de beperkt verkrijgbare baby met glitterhoed en glinsterende laarzen of de zeldzame baby met de pluizige koalamuts? Verzamel alle 50 schattige personages – 25 jongens en 25 meisjes – en ontdek hun geheim. Elk Baby Secret pakket bevat ook een verrassingsverpakking. Zo heeft elke unboxing een verrassingseffect!

Baby Secrets Sofie Lambrecht Blog

Deze drie baby’s barsten van de energie en willen constant spelen. De twee die guitig uit de verpakking gluren, zijn dol op hun hobbelpaard. Alleen de derde verstopt zich liever in de badkuip. Wie zou dat zijn?
BABY Secrets Hobbelpaardpakket met 3 baby‘s, hobbelpaard, badkuip, geboortebewijs en verzameloverzicht voor nog meer plezier.

Baby Secrets Sofie Lambrecht Blog

Deze drie kleine spruiten maken dolgraag lange ritjes in de kinderwagen. De twee die je in de verpakking ziet, verkennen het liefst hun favoriete park in de kinderwagen. Maar wie zou die derde baby zijn die zich nog verstopt?
BABY Secrets Kinderwagenpakket met 3 baby‘s, kinderwagen, badkuip, geboortebewijs en verzameloverzicht voor nog meer plezier.

Baby Secrets Sofie Lambrecht Blog

Deze baby’s moeten zo af en toe een dutje doen. Het liefst sluimeren ze in hun wiegje. De twee popjes die je ziet, vallen altijd binnen een mum van tijd in slaap. Alleen het derde verstopt zich liever in de badkuip. Klaar om te ontdekken wie het is?
BABY Secrets Wiegpakket met 3 baby‘s, wiegje, badkuip, geboortebewijs en verzameloverzicht voor nog meer plezier.

Baby Secrets Sofie Lambrecht Blog

Deze baby’s hebben zoveel gespeeld vandaag dat ze nu heel veel trek hebben. De twee zoetekauwen die uit de verpakking gluren, zitten er al netjes klaar voor in de kinderstoel. De derde zoetekauw is niet zichtbaar en verstopt zich in de badkuip. Klaar om deze ook te ontdekken?
BABY Secrets Kinderstoelpakket met 3 baby‘s, kinderstoel, badkuip, geboortebewijs en verzameloverzicht.


Een Single pack kost 3.49 euro en elke playset 14.99 euro.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.