Hoe kan je ervoor zorgen dat de kleding kosten niet de pan uit swingen? Zelf hebben wij vijf kinderen dus dat gaat over heel wat geld! Hieronder kan je enkele ideeën opdoen.

De Zeeman

Koop goede maar toch degelijke kleding, de Zeeman is daar ideaal voor! Naar onze ervaring is deze kleding even degelijk als in duurdere winkels maar wel betaalbaar.  De Zeeman is trouwens altijd mee met de laatste trends, dus ideaal. Wij kochten daar altijd de tetra doeken en rompertjes voor onze baby’s maar ook nu nog kopen we er broeken en andere kleding voor de tieners. Er is overal wel een Zeeman te vinden!

Neem hier zeker ook eens een kijkje: https://kortingscodes.knack.be/

Tweedehands

Je kan tweedehands kleding vinden zowel online als in de winkels. Er is zeker eentje in jouw buurt te vinden. Ook daar heb je vaak heel veel keuze en veel stuks die amper gedragen zijn.

Pimpen van outfits

Zelf (tweedehands) outfits pimpen geeft kleding vaak een nieuw bestaan, een unieke look. Je kan dat zelf doen door middel van flockfolie! Kijk hier maar even hoe ik van een simpele witte tshirt een leuke zeemeermin shirt gemaakt heb.

Koop neutraal

Koop neutrale kleding zo kan de kleding makkelijker doorgegeven worden aan jongere kinderen, andere gezinnen, …  Denk aan natuurtinten en vermijd teveel logo’s of tekeningen erop.

Koop kwaliteit

Let erop dat de prijs en de kwaliteit goed zit want met goedkope kleding die stuk gaat na twee keer dragen ben je duurder uit! Hier staat en valt heel veel mee, koop je kwaliteit dan kan je het jaren dragen of nog tweedehands doorverkopen. Scheelt zoveel in de totale som! Dat wil niet altijd zeggen dat je dure dingen moet kopen zoals ik helemaal bovenaan reeds zei, wij zijn persoonlijk heel tevreden van de Zeeman kwaliteit wat zeker niet duur is.

Shoplog Zeeman, kinderkleding en decoratie
Geef tweedehands kinderkledij een nieuw leven

Comments are closed.