Het is vakantie! Twee maanden lekker lang spelen en heel erg fijne dingen doen. Heerlijk tijd om dagenlang buiten te ravotten. Kampen bouwen, zandkastelen maken, of gewoon lekker niets doen. Heerlijk is het. Twee maanden tijd om te genieten. In die twee maanden vinden kinderen het vaak ook leuk om eens iets anders te doen. Kinderen vinden het ook heel fijn om al spelend te leren. Spelen is zoiezo leren, natuurlijk. Zo eens oefeningetjes maken in een boekje van tijd tot tijd kan net wat extra uitdaging bieden (vooral met ons regenweer). Dus vind ik het heel erg fijn dat wij van uitgeverij Averbode 2 dergelijke oefenboekjes kregen. Meer zelfs, ik mag er van elk 3 weggeven!

Dokadi/Doremi

win een vakantieboek dokadi doremie vakantieoefenboek our happily ever after oheaHet boekje “Ahoi, Piraatjes” van Dokadi/Doremi is voor kindjes die in de tweede of derde kleuterklas zitten. Een boek boordevol beginnende schrijfoefeningen, tellen, kleuren, rangschikken, … Je kan er trouwens een piratenboot mee knutselen! Ship ahoi! Adam zal zich helemaal kunnen uitleven. Hoe je hiervan een exemplaar kan winnen lees je onderaan dit artikel.

Vakantieoefenboek: Naar het 1e leerjaar

win een vakantieboek dokadi doremie vakantieoefenboek our happily ever after oheaEmma maakt dit jaar ook de overstap naar het eerste leerjaar. Super spannend. Ze is er volgens mij al helemaal klaar voor. Toch op gebied van schoolse vaardigheden. Emma is echt een meisje dat het heel leuk vindt om oefenboekjes te maken. Ze is dan ook super blij met dit vakantieoefenboek.

In dit boekje kunnen ze hun taal, wiskunde en wereldoriëntatie verder ontwikkelen. Zonder dat te weten natuurlijk, voor hen is het gewoon heel leuk.

Win een boekje van Dokadi/Doremi of het vakantieoefenboek – Afgelopen

Ik mag van elk boekje 3 stuks weggeven!

Om deel te nemen moet je:

  • hieronder een comment geven, vertel erbij welk boekje je wilt winnen
  • onze facebookpagina liken en delen
  • de facebookpagina van Uitgeverij Averbode liken (tip: daar organiseren ze soms ook wedstrijden)

Je kan deelnemen tot en met maandag 11 juli 20u. De winnaars krijgen een email en worden ook op mijn facebookpagina bekend gemaakt. Veel succes!win een vakantieboek dokadi doremie vakantieoefenboek our happily ever after ohea

Natuurlijk kan je ook deze boekjes, of andere, zelf bestellen.

There are 30 comments Reageer!

Comments are closed.