Met een beetje vertraging staat nu eindelijk mijn vierde vlog online. Woehoe. Het is nog altijd wat zoeken hoe en wat. Ik vind het wel super leuk om te doen. Maar dus nog volop mijn weg erin aan het zoeken. Zowel wat ik allemaal wil filmen, hoe ik het wil overbrengen, als naar het editen toe … niet zo simpel allemaal. Het editen en dergelijke zit ook allemaal super ver weg! Het is nu toch gelukt (wel nog niet zoals ik het wil, maar bon), vlog 4!

De laatste vrijdag naar school

Deze vlog werd opgenomen op vrijdag 24 juni. Aangezien 1 juli, officieel begin van de zomervakantie dit jaar op een vrijdag valt was dat dus de laatste vrijdag school. Het was wel geen typische vrijdag.

De dag begon heel normaal, kindjes aankleden, samen ontbijten, boekentassen maken, de kinderen naar de klas brengen en ik moederziel alleen terug naar huis. Bram was die dag aan het thuiswerken dus kon ik makkelijk eens met enkel Anna naar de winkels gaan. Dit doe ik heus niet vaak op zo’n thuiswerkdag, maar ik had nogal dringend luizenshampoo nodig voor onze Emma. Helaas, weeral. Die dag hadden we ook een foto moment voor een krant ivm de herdenkingsfietstocht voor mijn papa en Kathy. Daar heb ik niets van opgenomen, die fietstocht gaat door op 9 juli. Daarna was er ook het eindeschooljaarsfeest. Dat zit vervat in enkele sfeerbeelden. Het blijft een beetje zoeken hoe ik om kan gaan met andere mensen hun privacy. Dus kies ik er voor nu voor om geen dichter of echt herkenbare opnames te maken. Nouja, je kan het gewoon allemaal bekijken!

Volg mij op Youtube

Omdat ik het vloggen wel heel erg leuk vind zal ik misschien (in de toekomst) hier en daar videootjes enkel en alleen op Youtube plaatsen. Dus dan is het zeker handig (en leuk voor mij) als je op mijn kanaal abonneert. Ook heel fijn als je mijn vlogjes een duimpje geeft.

Nogmaals, opbouwende feedback is meer dan welkom. Bedankt om te kijken!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.