Babyspeciaalzaak “Het land van ooit” kondigt geboorte van langverwachte webshop aan

Het land van ooit - Babyspeciaalzaak - Mama ABC Blog

Ruim aanbod baby- en kindermerken nu ook online verkrijgbaar

Met haar 700m2 staat Het Land Van Ooit bekend als het paradijs voor (jonge) ouders en hun kindjes. Een one-stop-shop met een uitgebreid aanbod aan exclusieve baby- en kindermerken waar je uren zoet bent. Als pionier der babywinkels (en geboortelijsten) stappen ze nu in een nieuwe dimensie: Het Land Van Ooit gaat online.

Het is 20 jaar geleden dat Het Land van Ooit in Kontich het daglicht zag. Al even lang begeleidt het familiebedrijf, met moeder, vader en vier kinderen aan het hoofd, toekomstige ouders in de meest spannende tijd van hun leven. Met een doordacht en uniek assortiment, een uitstekende service en een personal touch weet het team van meer dan 20 gepassioneerde medewerkers het onderscheid te maken en klanten van heinde en ver te ontvangen. Op de gloednieuwe webshop vertaalt Het Land Van Ooit deze waarden naar een toegankelijk online platform waarbij ze trouw blijft aan haar unieke aanpak.

Het land van ooit - Babyspeciaalzaak - Mama ABC Blog

Online babyuitzet van A tot Z

Op de online webstek blijft de vertrouwde fijne sfeer aanwezig en kan je ongestoord snuisteren tussen de opmerkelijke collecties. Daarnaast vind je er ook informatie over workshops en productlanceringen. Je leest er persoonlijke verhalen van ouders én je kan er uiteraard nog steeds geboortelijsten raadplegen.

Voor producten waarbij een uitgebreidere begeleiding nodig is – denk maar aan een draagzak, autostoel of buggy – vind je online heel wat informatie, maar de aankoop zelf doe je best in de fysieke winkel in Kontich (Antwerpen) waar het professionele team je met raad en daad bijstaat. Een uitstekende service, een persoonlijke aanpak en productkennis… het zijn geen holle waarden, maar waarden die voor het team het verschil maken.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.