Wat ben ik blij dat ons huis al even verbouwd is. Wat was me dat toch een stress en vooral heel veel stof. Nu we zijn dan wel al enkele jaren later en genieten intussen van onze grote prachtige living toch zijn we nog bezig aan het verbouwen maar dan iets subtieler.

Zo hebben we onlangs nog extra binnendeuren geplaatst. Scheelt enorm zeker in de winter, er staat nu een deur aan de gang naar buiten toe. Veel fijner als de voordeur open gaat. Het volgende dat er op de planning staat is onder andere een tuinhuis, nog wat binnen deuren, de badkamer meubels en de nieuwe wc boven installeren, eens opnieuw verven en ook lampen kiezen voor hier en daar. Daarover wil ik het hebben vandaag, nieuwe verlichting voor in de zithoek.

Tip, volg onze verbouwingen, afwerking en inrichting hier.

Verlichting in de zithoek

Nu hangt er boven het tapijt een peertje, zo eentje dat uitstraalt “Wij hebben net verbouwd en hebben geen geld meer om een deftige lamp te kopen.” Wel, ik ben dat beu en wil iets anders, daarom ging ik op zoek naar inspiratie en ik dacht: Ik deel dat gezellig met mij volgers want misschien hebben jullie ook wel nieuwe verlichting nodig. En als het goed is hebben jullie leuke tips voor mij. Laat deze zeker weten in de comments!

Keuze’s maken qua verlichting

Eerst starten met keuze’s maken want willen we nu LED verlichting, een plafonnière, TL lampen, een staande schemerlamp of gewoon een goede stevige staande lamp? Nou, ik weet het allemaal niet zo goed. Momenteel hebben we dus een peertje uit ons plafond hangen en een kapotte staande lamp.

Ik denk dat we gaan indien mogelijk voor LED verlichting omdat dit in mijn ogen toch nog altijd duurzamer is naar de toekomst toe. Dat is toch nog altijd zo hé? En dan eventueel aanvullen met een kei mooie vloerlamp, of dat nu een staande lamp is of een staande schemerlamp maakt mij eerlijk gezegd niet zo veel uit, zolang ze maar mooi is en past in mijn interieur.

Het probleem met een geschikte plafonnière vinden is dat ze niet te laag mag hangen want dan hangt ze een stuk voor onze tv. En daarbij is het probleem dat ik enkel hangende of uitstekende plafonnières echt heel leuk vind. Zucht. Niet eerlijk toch?!

De staande lamp zal denk ik vlotter te beslissen zijn, of toch ook weer niet. Want daar zijn er wel veel meer dat ik mooi vind en die kunnen dan ook nog eens allemaal. Nou, help me aub even uit de nood, welke vinden jullie de mooiste van mijn top drie?

Mijn top drie heb ik allemaal geplukt van de Lampen24.nl website. Want – zoals je wellicht wel weet – ben ik een enorme fan van online schoppen, niet alleen voor kleding maar ook voor vloerlampen en andere interieur producten.  Daar heb je enorm veel keuze. Te veel keuze, dus vandaar mijn hulp vraag!

vloerlamp vloerlamp vloerlamp

Comments are closed.