Beauty and the Beast

Mijn date night met de man was vorige maand naar, hoe kan het ook anders, Beauty and the Beast. Heerlijk in een cosy-seat gelegen wegdromen en opgezogen worden door het fantastische sprookje. Hélemaal mijn ding, maar dit moet hier geen film review worden! Nee, ik heb iets super leuks te vertellen! Atelier Swarovski heeft namelijk een collectie geïnspireerd op Beauty and the Beast.

Swarovski. Beauty and the Beast. Kan het nog beter?! Ik denk het niet!Swarovski Beauty and the Beast

Swarovski Beauty and the Beast

Iedereen die Belle en het Beest kent weet dat het hart van het verhaal draait om de roos. Eens de roos haar laatste rozenblaadje verloren heeft is alles om zeep. Swarovski heeft deze collectie gebaseerd op de iconische roos.

De collectie omvat heel wat verschillende zaken, zowel halskettingen en oorringen als armbanden en ringen. De kleuren rood en groen van de roos komen heel erg puur naar voren. Toen ik de collectie voor het eerst zag was ik teleurgesteld dat er enkel met goud gewerkt was. Ik sta het best met zilveren juwelen. Bij beter kijken zijn er wel enkele stuks die mij bijzonder aanspreken en ook volledig bij mij zouden passen. Nu nog mijn man overtuigen?!

In 2016, as part of its ongoing commitment to female empowerment, Atelier Swarovski launched its specially designed UN Women Bracelet in support of the organisation. For every bracelet sold, 30% of the RRP was donated to the UN Women’s Safe Cities campaign.

Mijn keuze

Deze 3 stuks zou ik wel in mijn eigen collectie willen. Ik heb namelijk al enkele Swarovski stuks verzameld in mijn leven (dankjewel lieve man!). Natuurlijk niet om samen te dragen, al zou de ring en de oorringen wel nog samen kunnen zonder té te zijn. Die halsketting zie ik al helemaal voor me boven een super elegant avondkleed.

Swarovski Beauty and the Beast

Wat vind jij van deze collectie?