Onlangs kregen we Splatoon 2 aan wat resulteerde in een kei blije zoon! Omdat mijn zoon dit spel speelt heb ik hem aan het woord gelaten, kijk maar even mee:

Splatoon 2

In dit vervolg op het succesvolle origineel nemen spelers het opnieuw tegen elkaar op in teams van vier. Splatoon 2 bevat nieuwe levels, kledingstijlen en wapens, zoals de Splat Dualies, die je met twee handen kunt bedienen. Spelers kunnen zowel op tv als onderweg hun krachten meten. Met de Nintendo Switch-Pro-controller (apart verkrijgbaar) of de Joy-Con kunnen
spelers zorgvuldig mikken dankzij de bewegingsbesturing. In deze game kun je lokaal of online potjes met meerdere spelers spelen. De game ondersteunt ook voicechat door middel van de nieuwe Nintendo Switch-app voor smartphones en tablets (een gratis, gelimiteerde versie van de app is deze zomer verkrijgbaar). Net als in de originele game worden er na de release nieuwe levels, kleding en wapens toegevoegd. Splatoon 2 komt deze zomer uit.

De zoon is alvast fan zoals je kon horen, wil je het kopen voor jezelf of om cadeau te doen? Splatoon 2 kan je kopen via bol.com.

Indien je nog niet beschikt over een Nintendo Switch, er is ook een bundel verkrijgbaar van de Nintendo Switch Console en Splatoon 2 erbij! Wederom  makkelijk te koop bij bol.com.

Veel liefs,
Sofie

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.